Annonce
Kolding

Klinisk mikrobiologi får ny ledende bioanalytiker

Udover erfaring fra flere danske sygehuse så har Lotte Foegt Poulsen også arbejdet som produktspecialist hos Siemens Diagnostics Healthcare. Foto: PR

Kolding: Lotte Foegt Poulsen er den 1. maj tiltrådt som ny ledende bioanalytiker på klinisk mikrobiologi på Sygehus Lillebælt.

Hun kommer fra en stilling som afdelingsbioanalytiker med personaleledelse på afdelingen for klinisk biokemi og farmakologi på Odense Universitetshospital. Et job hun havde haft siden 2018. Før det var hun gennem seks år faglig specialist i hæmatologi og sporstof på samme afdeling.

49-årige Lotte Foegt Poulsen er uddannet autoriseret hospitalslaborant fra Hvidovre Hospital i 1993 og har gennem årene arbejdet på flere danske sygehuse. Herunder i Fredericia og Kolding, hvor hun i 2004 og 2005 var bioanalytikerunderviser. Hun skiftede siden til et lignende job på Odense Universitetshospital.

Annonce

- Sygehus Lillebælt er et veldrevet sygehus, som jeg jo kender lidt til i forvejen. Jeg glæder mig meget til at være en del af Sygehus Lillebælts identitet, at sætte retningen og holde fokus på at vi sætter patienten først i alt, hvad vi siger og gør, siger Lotte Foegt Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Mindeord: Sådan vil vi huske Hans

Annonce