x
Annonce
Sport

Klopp kalder Atlético Madrid en resultatmaskine

Javier Soriano/Ritzau Scanpix
Ifølge Jürgen Klopp er Atlético Madrid en af de sværeste opgaver, man kan stå over for som fodboldspiller.

Liverpool går ind til tirsdagens Champions League-opgør mod Atlético Madrid som stor favorit til at gå videre til kvartfinalen over to kampe.

Annonce

Men så ligetil er det langtfra, understreger Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp.

- At spille mod Atlético Madrid er noget af det sværeste for en fodboldspiller. De er organiserede - en resultatmaskine, siger tyskeren ifølge AFP.

Under Diego Simeone har Atlético Madrid med en bundsolid defensiv og en effektiv offensiv vundet den spanske liga og nået finalen i Champions League to gange.

I sidste sæson tog holdet fra den spanske hovedstad andenpladsen i den spanske liga, men i indeværende sæson har Atlético haft svært ved at nå samme niveau.

Klopp ser imidlertid fortsat store styrker i Atléticos mandskab.

- Deres præstationer i denne sæson er ikke så dårlige, som folk siger, og de har ikke nogen betydning for vores chancer.

- Det er holdet, der kæmper mest for det, som går videre. Ikke det hold, der har klaret sig bedst i La Liga eller Premier League, siger han.

Liverpool har været helt suveræn i den engelske liga i denne sæson. Holdet, der blev nummer to i fjor, har vundet 25 af 26 kampe og spillet en enkelt uafgjort.

Atlético-træner Diego Simeone mener, at Liverpool er i gang med en historisk bedrift.

- Vi har talt om gode hold gennem tiden, og det her Liverpool-hold vil gå over i historien.

- Jeg kan virkelig godt lide Liverpools hold, for de spiller direkte, men kan også omstille sig undervejs og skifte spillestil. Det beundrer jeg, siger den tidligere midtbanespiller ifølge Reuters.

Kampen mellem Atlético Madrid og Liverpool spilles på Wanda Metropolitano i den spanske hovedstad tirsdag klokken 21. Returopgøret finder sted i Liverpool 11. marts.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce