Annonce
Kolding

Klovnedemo og teaterstop

Annonce

Kolding: Den 25. juni er der fokus på mangfoldighed, når der bliver afviklet "Kultur for folket" i Nicolai Gården. Bag festivalen står Organisationen Nordhøj og Nicolai Kultur.

"Kultur for folket" er en fejring af den folkelige kultur, hvor begrænsninger bliver til muligheder, og livsglæde er noget, vi deler med hinanden. Det bliver en dag, hvor hele komplekset bugner af cirkus, koncerter, boder, og meget mere, fremgår det af en pressemeddelelse. Nordhøjs teater har trænet forskellige cirkusdiscipliner og viser deres helt egen cirkusforestilling for børn i alle aldre, og Nordhøjs 3-årige kunstuddannelse viser eksempler på deres arbejde.

På musiksiden kan man opleve Hitpatruljen fra Skanderborg, der vandt Handicap Melodi Grand Prix, samt Nordhøjs Fredagsband, der ellers kun kan opleves på Nordhøj. Derudover viser Nordhøj Bio film fra teaterforestillingen "Tosset med politik", som Nordhøj lavede i samarbejde med Mungo Park i marts 2019. Nordhøj Bio viser også andre af deres egne produktioner.

Det hele begynder kl. 9.45 ved banegården med en klovnedemo og efter et teaterstop ved rådhuset kl. 10, hvor Kompagni Karavana fra Aarhus spiller, fortsættes til Nicolai gården, hvor det hele slutter omkring klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce