Annonce
forside

Klovneforeningen bag ny legeplads ved sygehus

- Legepladsen skal være et fristed for de indlagte børn og deres familier. Vi håber, at de mange ansøgninger om økonomisk støtte, vi har sendt ud, vil blive modtaget positivt, så den nye legeplads kan blive taget i brug i løbet af sommeren, siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen. PR-foto
Annonce

Kolding: Børneafdelingen på Kolding Sygehus trænger i den grad til at få en ny legeplads, da den nuværende er slidt helt ned. Afdelingen har imidlertid ikke de nødvendige økonomiske midler, og derfor har foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet påtaget sig opgaven med at skaffe 400.000 kroner.

På børneafdelingen er legepladsen ikke "bare" en legeplads, men en central del af behandlingsforløbet af de cirka 3.000 børn, der årligt bliver indlagt. Derfor har alle personalegrupper også været med til at udvælge de legeredskaber, som skal bruges. Det er sket i et tæt samarbejde med den koldingensiske virksomhed Ledon.

- Selv om vores primære opgave er at skaffe økonomi til klovnetimer, har vi tidligere hjulpet børneafdelingen med penge til indkøb af tv, elektroniske spil, legetøj og andre ting. Det åbner vores vedtægter heldigvis mulighed for. Da vi hørte, at der var problemer med økonomien til en ny legeplads, tilbød vi omgående at tage over, og vi etablerede projekt "Leg dig glad", siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce