Annonce
Esbjerg

Klubikonet Villy Sofus Pedersen fra Andrup IF er død

Villy Sofus Pedersen fejrede sin 80 årsfødselsdag fredag den 8.november. Han døde tidligt fredag på Sydvestjysk Sygehus. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Esbjerg: Villy Sofus Pedersen, der var et klubikon i Andrup IF, er død. Han fyldte 80 år fredag den 8. november og fejrede dagen i Lalandia sammen med hustruen Sonja, parrets to døtre, Tina og Dorthe, samt fire børnebørn. Villy døde fredag morgen klokken 04.00 på Sydvestjysk Sygehus, hvor han var indlagt på grund af lungebetændelse.

I de senere år var Villy desværre hårdt ramt af sygdom, så han nøjedes med at være en slags holdleder for oldboysspillerne, men tidligere var han en arbejdskraft uden lige for Andrup IF, som var hans hjertebarn. I en menneskealder beklædte han forskellige poster i klubben og var for eksempel medlem af bestyrelsen, formand for AIF’s støtteklub og én af nøglepersonerne bag sportsfesten i Skads/Andrup. For sin store indsats for AIF blev han i 1990 belønnet med Esbjerg Kommunes lederpris, Eskilstunapokalen, ligesom han modtog både JBU’s og DBU’s sølvnål.

Villy var udlært købmand, men kom senere til frugt og grønt firmaet Brødrene Nissen, hvor han var i otte år som salgschauffør. Fra 1968 til 1994 arbejdede han hos A.W. Kirkebye – firmaet med bananerne – først som chauffør, senere som lagerchef, hvorefter han sluttede på arbejdsmarkedet som lagerassistent hos DFDS.

I skrivende stund er der endnu ikke sat dato for begravelsen/bisættelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce