Annonce
Sport

Klubskifte: Tim Sørensen skifter Esbjerg ud med Region Varde

Tim Sørensen har kørt speedway i Esbjerg de seneste fem år, men nu føler han, at der skal ske noget nyt. Den nye arbejdsgiver hedder Region Varde. Foto: Chresten Bergh

Den unge speedwaykører føler, at han har brug for luftforandring efter en dårlig 2018-sæson, hvor han har savnet opbakning og mistet troen på sig selv.

Sidste år bragede Tim Sørensen ellers ind i ligaen med sådan en sidevind. I sin debutmatch scorede han hele 14 point som D-kører, og senere på sæsonen lykkedes det så for den unge mand at give flere A-kørere baghjul.

Det nød Esbjerg godt af dengang, men siden er tingene gået skævt.

- Jeg må bare være ærlig og sige, at denne sæson har været lige til skraldespanden. Nogle gange er det gået helt galt, og det har bare sat sig oppe i hovedet på mig.

- Selvtilliden og troen på egen evner er forsvundet fuldstændigt, lyder den meget ærlige melding fra Tim Sørensen, der heller ikke har følt, at han altid har fået den nødvendige opbakning.

Nu hedder den fremtidige adresse så Varde Motor Arena i Outrup for Tim Sørensen, der igen er dumpet ned som D-kører.

- Jeg har altid gået og pjattet med Steven (holdleder Andersen, red.) i Outrup. Han har stukket til mig flere gange omkring et skifte, og nu er tiden så bare inde.

- Region Varde kan få mig op igen. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg glæder mig til at komme til en klub, hvor man kan sige "goddag" til hinanden og også lave noget sjov undervejs.

Annonce

Mentalt og fysisk

Og Region Varde-holdleder Steven Andersen ser også Tim Sørensen som en kører, der har mistet troen på sig selv.

- Men han er dygtig og teknisk stærk. Og vores ambition er så at skabe de rigtige rammer for ham. Vi skal arbejde med det mentale og det fysiske. Får vi de ting til at spille, tror jeg fuldt og fast på, at Tim kan komme tilbage på niveauet fra i fjor.

Tidligere på ugen kunne JydskeVestkysten fortælle, at C-kører Patrick Hansen skifter Grindsted ud med Region Varde til den kommende sæson.

Desuden blev der i forbindelse med superfinalen for godt for to uger siden lavet en ny aftale med B-kører Mikkel Bech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce