Annonce
Tønder

Knallerter skal en tur på rullefeltet

Politiet konfiskerede søndag to knallerter i Toftlund. Knallerterne skal nu testes på et rullefelt for at finde ud af, om de kan køre hurtigere end loven foreskriver. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

TOFTLUND: To knallerter skal en af de nærmeste dage testes på et såkaldt rullefelt.

Et rullefelt bruges af politiet til at måle hastigheden af et tohjulet køretøj, der er mistænkt for at være konstruktivt ændret, så det kan køre hurtigere, end det er beregnet til.

Og det gælder lige præcis for to knallerter, der blev konfiskeret søndag i Toftlund på Høllevang.

I første omgang blev en 17-årig mandlig knallertkører stoppet, fordi politiet havde mistanke om, at knallerten kørte for hurtigt. Det viste sig samtidig, at manden havde indtaget for meget alkohol til at køre knallerten forsvarligt, fortæller politiet.

Hændelsen udspillede sig klokken 22.57 - to timer senere var den gal igen på samme strækning. Denne gang var det en 14-årig knallertkører, der blev stoppet. Også her havde politiet mistanke om, at den tohjulede var konstruktiv ændret, så knallerten kan køre hurtigere end loven foreskriver. Samtidig viste det sig, at føreren ikke havde erhvervet kort til at køre knallerten, oplyser politiets Thomas Berg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce