Annonce
Vejen

Knap 90 hold deltager i RIF Cup i Rødding

Der bliver travlhed på og udenfor banerne ved RIF Cup i Rødding. PR foto
Der skal spilles næsten 200 kampe på 16 baner, når Rødding IF arrangerer RIF Cup.

Rødding: Søndag 16. juni står knap 90 hold klar på Rødding Stadion for at deltage i RIF Cup. I alle rækker fra U6 til U12 spilles der både tre, fem og otte-mandsfodbold på 16 baner på Rødding stadion. I U6 og U7 rækkerne spilles mixhold med både drenge og piger. Fra U8 er rækkerne delt op med en masse pige- og drengehold. - De knap 90 hold kommer fra forskellige klubber i nærområdet, men der kommer også gæster langvejs fra: Varde, Vejle, Strib og Gråsten. Det er skønt, at klubberne bakker så godt op om vores stævne med flere hold fra hver klub, siger Kurt Hjorth Madsen fra Styregruppen RIF Cup 2019.

Kampene afvikles fra kl. 10 fordelt på 16 baner på hele Rødding Stadion. Der spilles knap 200 kampe, og der er påsat 25 dommere til alle kampene, og det er unge frivillige, seniorspillere, forældre og uddannede dommere i sort uniform til de højeste rækker.

Annonce

Mange tilskuere

- Vi arbejder benhårdt på at give alle deltagende hold den helt store oplevelse sammen med Rødding IF, som arrangerer stævnet. Der er arrangeret hoppeborg, besøg af brandbil, oppustelig fodboldbane, samt en stor bod, hvor der kan købes slushice, mad og drikke under stævnet. Vi har åbnet op for at man via mobiltelefon kan følge hele kampprogrammet og resultaterne i de forskellige puljer, fortæller Kurt Hjorth Madsen i en pressemeddelelse.

Det forventes, at omkring 1000 spillere, ledere og ikke mindst forældre og andre tilskuere vil besøge Rødding Stadion i forbindelse af årets RIF Cup.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce