Annonce
Vejen

Knap 90 hold deltager i RIF Cup i Rødding

Der bliver travlhed på og udenfor banerne ved RIF Cup i Rødding. PR foto
Der skal spilles næsten 200 kampe på 16 baner, når Rødding IF arrangerer RIF Cup.

Rødding: Søndag 16. juni står knap 90 hold klar på Rødding Stadion for at deltage i RIF Cup. I alle rækker fra U6 til U12 spilles der både tre, fem og otte-mandsfodbold på 16 baner på Rødding stadion. I U6 og U7 rækkerne spilles mixhold med både drenge og piger. Fra U8 er rækkerne delt op med en masse pige- og drengehold. - De knap 90 hold kommer fra forskellige klubber i nærområdet, men der kommer også gæster langvejs fra: Varde, Vejle, Strib og Gråsten. Det er skønt, at klubberne bakker så godt op om vores stævne med flere hold fra hver klub, siger Kurt Hjorth Madsen fra Styregruppen RIF Cup 2019.

Kampene afvikles fra kl. 10 fordelt på 16 baner på hele Rødding Stadion. Der spilles knap 200 kampe, og der er påsat 25 dommere til alle kampene, og det er unge frivillige, seniorspillere, forældre og uddannede dommere i sort uniform til de højeste rækker.

Annonce

Mange tilskuere

- Vi arbejder benhårdt på at give alle deltagende hold den helt store oplevelse sammen med Rødding IF, som arrangerer stævnet. Der er arrangeret hoppeborg, besøg af brandbil, oppustelig fodboldbane, samt en stor bod, hvor der kan købes slushice, mad og drikke under stævnet. Vi har åbnet op for at man via mobiltelefon kan følge hele kampprogrammet og resultaterne i de forskellige puljer, fortæller Kurt Hjorth Madsen i en pressemeddelelse.

Det forventes, at omkring 1000 spillere, ledere og ikke mindst forældre og andre tilskuere vil besøge Rødding Stadion i forbindelse af årets RIF Cup.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Kolding

Handicap-forum kritiserer adgangsforholdene på Kolding Sygehus: Det er for hårdt at komme ind i manuel kørestol

Kolding For abonnenter

Emilie skal flytte fra sin lejlighed på grund af rotter: - Jeg kan ikke sove om natten

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];