Annonce
forside

Kneben sejr til Team Haderslev KFUM

HADERSLEV: Efter to nederlag på stribe kom Team Haderslev KFUM's kvinder med en kneben sejr over Sydstjernen tilbage på sporet. I hvert fald rent resultatmæssigt.

- Kampen lignede meget de to forrige. Der blev ikke arbejdet nok i forsvaret, og der var for mange fejl i angrebet, konstaterede træner Mark Boulton.

- Vi mangler endnu 15-20 procent i at gøre tingene ordentligt. Jeg tror, det er en mental ting. Vi er ikke klar, vil det ikke nok, og spillerne tror for lidt på sig selv, tilføjede han.

Første halvleg var præget af skiftende føringer, og der var aldrig nogen større målmæssig afstand på de to hold.

Det lykkedes KFUM at holde Sydstjernen fra at score i de første 12 minutter af anden halvleg. Det betød, at hjemmeholdet gik fra at være bagud med 13-14 til at komme foran med 18-14. Det blev afgørende.

Team Haderslev KFUM - Sydstjernen 22-21 (13-14)

Håndbold, 3. division, kvinder

Målscorere, KFUM: Sandie Nissen 4, Lena Lorenzen 3, Solveig Sørensen 3, Alberte Frilund 3, Anne Mortensen 3, Katrine Skov 3, Vibeke Nielsen 2, Elvi Degn 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce