Annonce
forside

Knebent nederlag til Ravsted

Kolding: Det var lige ved og næsten for Ravsted i fodboldens serie 2, da sønderjyderne var på besøg i Bramdrupdam ved Kolding.

1-0 tabte gæsterne, men med lidt held og mere skarphed kunne det være blevet til point.

Det var i kampens indledning tydeligt, at de to hold skulle se hinanden an. Spillet bølgede frem og tilbage uden nævneværdige chancer. Først i midten af 1. halvleg blev der brug for udeholdets målmand, Mikkel Jensen. Fem minutters hårdt BGIF-pres blev med nød og næppe afværget. Kun stolpen og Mikkel Jensen stod i vejen for en føring til hjemmeholdet.

2. halvleg så ligesom første halvleg ud til at skulle forløbe målløst. Bylden bristede dog efter små 70 minutters spil. En bold blev spillet ind i feltet, hvor en BGIF-spiller kunne sætte tåspidsen på. Scoringen slog dog ikke Ravsted ud.

De sidste 20 minutter pressede udeholdet gevaldigt på, men uden resultat og de henved 20 medrejsende tilskuere måtte derfor tage slukørede hjem.

Fodbold, serie 2:

Bramdrupdam GIF - Ravsted UI 1-0 (0-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce