x
Annonce
forside

Knebent nederlag til Ravsted

Kolding: Det var lige ved og næsten for Ravsted i fodboldens serie 2, da sønderjyderne var på besøg i Bramdrupdam ved Kolding.

1-0 tabte gæsterne, men med lidt held og mere skarphed kunne det være blevet til point.

Det var i kampens indledning tydeligt, at de to hold skulle se hinanden an. Spillet bølgede frem og tilbage uden nævneværdige chancer. Først i midten af 1. halvleg blev der brug for udeholdets målmand, Mikkel Jensen. Fem minutters hårdt BGIF-pres blev med nød og næppe afværget. Kun stolpen og Mikkel Jensen stod i vejen for en føring til hjemmeholdet.

2. halvleg så ligesom første halvleg ud til at skulle forløbe målløst. Bylden bristede dog efter små 70 minutters spil. En bold blev spillet ind i feltet, hvor en BGIF-spiller kunne sætte tåspidsen på. Scoringen slog dog ikke Ravsted ud.

De sidste 20 minutter pressede udeholdet gevaldigt på, men uden resultat og de henved 20 medrejsende tilskuere måtte derfor tage slukørede hjem.

Fodbold, serie 2:

Bramdrupdam GIF - Ravsted UI 1-0 (0-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce