Annonce
Esbjerg

Knivdrab: 49-årig kvinde sigtet og varetægtsfængslet

Esbjerg: En 49-årig kvinde er mandag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i surrogat i fire uger, sigtet for drabet på en 62-årig mand søndag aften i Vædderens Kvarter i Esbjerg-forstaden Sønderris.

Ifølge politirapporten var kvinden blevet anholdt søndag aften klokken 21.10, men det havde hun ikke selv nogen erindring om.

Hun er sigtet for søndag aften fra klokken 20.20 og i tiden derefter at have dræbt den 62-årige mand med adskillige knivstik i overkroppen med en køkkenkniv med et blad på 18-20 centimeters længde. Det er ifølge sigtelsen sket på en anden adresse i Vædderens Kvarter, et stykke fra det sted, hvor manden blev fundet, og måske også i nærheden.

Kvinden, der så forskræmt og pjusket ud og helt åbenlyst ikke havde det godt, ønskede ikke at udtale sig under grundlovsforhøret, men nægtede sig gennem sin forsvarer Allan Sørensen skyldig i sigtelsen.

Dommer Aage Flebo valgte at varetægtsfængsle den 49-årige kvinde i fire uger i surrogat i psykiatrisk behandling på grund af hendes mentale tilstand.

Grundlovsforhøret blev på begæring af senioranklager Anemarie Haahr holdt for lukkede døre.

49-årig kvinde varetægtsfængslet i fire uger for drab på 62-årig mand i Esbjerg | Nyheder | Syd- og Sønderjyllands Politi

Gerningsmanden og den dræbte kendte hinanden, men politiet kan af hensyn til efterforskningen ikke oplyse yderligere om personernes indbyrdes relation eller give yderligere oplysninger om sagen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Tre smittede familier tæt på at lukke Esbjerg Gymnasium: Borgmester kræver anden model for nedlukning

Annonce