Annonce
Varde

Knud Romer taler om sin far og demens i Janus

Knud Romer er kendt for romanerne "Den der blinker er bange for døden" og "Kort over Paradis", der har været undervejs i 12 år og udkom i 2018. PR-foto
Annonce

Tistrup: Knud Romer er forfatter, radiovært og samfundsdebattør med stærke meninger. Nu gæster han Tistrup for at tale om demens, og om hvordan det er at være pårørende. Knud Romers egen far blev ramt af demens, og til sidst måtte han kapitulere, sende bud efter visitation, og faren kom på plejehjem.

I filmen "Et blad falder til himlen" dokumenterer Knud Romer hans og farens sidste samtaler, rydningen af barndomshjemmet og den endegyldige afsked med faren. Med afsæt i filmens tilblivelse fortæller Knud Romer om sine personlige oplevelser med sin fars demenssygdom og åbner op for en debat med aftenens deltagere.

Janus Vestjyllands Kunstmuseum i Tistrup lægger hus til foredraget, der er arrangeret af Varde Bibliotek. Det finder sted mandag 28. oktober klokken 16. Der kan reserveres billetter online.

Arrangementet kan samtidigt følges live via hjemmesiden glemmerdu.dk og er en del af projektet "glemmer du?".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ansat på plejehjem under coronaudbrud: - Det gør ondt at se døende beboere i øjnene, når man ikke har en chance for at give den nødvendige omsorg

Annonce