Annonce
Sport

Knust Klavs Bruun afviser snak om sin jobfremtid

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Klavs Bruun Jørgensen vil ikke forholde sig til sin landstrænerfremtid efter skuffelsen ved VM.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen er helt nede i kulkælderen, efter at OL-drømmen endnu engang er blevet knust for ham og håndboldkvinderne.

Han afviser samtidig at tage stilling til sin fremtid som landstræner i kølvandet på den brutale nedtur.

- Jeg har heldigvis nået at drikke en øl, inden jeg kom herud (i presseområdet, red.), så det venter vi med.

Spørgsmål: Betyder det, at du er i tvivl om, hvorvidt du fortsætter?

- Som vi plejer, så evaluerer vi tingene med forbundet bagefter, og så tager vi tingene stille og roligt derfra, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han havde set sit hold spille 26-26 mod Serbien i en kamp, som Danmark skulle vinde for at få en playoffkamp om den vitale syvendeplads ved VM.

I stedet slutter Danmark turneringen som nummer ni og kommer ikke med i OL-kvalifikationen i foråret, og Klavs Bruun Jørgensen vil ikke evaluere VM-indsatsen i så følelsesladet et øjeblik.

- Det kan jeg ikke. Lige nu er jeg så ekstremt skuffet, rasende og ked af det, siger han.

Det danske hold vandt "kun" halvdelen af sine otte VM-kampe, selv om holdet havde mulighed for at vinde dem alle.

Det kneb generelt med at afgøre de tætte opgør og udnytte de gode perioder undervejs.

- Det handler om at vænne sig til de situationer. Når Norge står i sådan en situation, er der stor sandsynlighed for, at de kommer godt ud af det. Vi har også prøvet det nogle gange, men vi er kommet skidt ud af det næsten hver gang.

- Vi mangler den der tro på, at man godt kan klare det og ikke pisser helt almindelige bolde direkte ud over sidelinjen. Det bliver vi ved med. Desværre, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han kan nu strege OL-kvalifikationen og næste sommers OL i kalenderen. Næste store opgave for kvindelandsholdet bliver EM i Danmark og Norge om et år.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce