Annonce
forside

Kolding B fik en skidt slutning

Kolding B fik en skidt slutning

Kolding B spillede lørdag eftermiddag sidste turneringskamp dette år. De mødte topholdet Næsby på hjemmebane, hvor de fik smæk.

Kolding kom egentlig godt fra start, og formåede at holde de stærke modstanderne væk fra mål længe. Aggressiviteten var rigtig høj, hvilket resulterede i et par gule kort. Kort tid inden slutfløjt kom modstanderne på måltavlen, og Kolding måtte gå til pause 0-1.

Anden halvleg startede ud med en scoring af modstanderne, som dermed bragte sig på 0-2. Kort tid efter målet fik Koldingspiller Fiton Durguti direkte rødt kort, og en modspiller gult. I 64. minut bragte modstanderne sig på 0-3, og det begyndte dermed at ligne et nederlag for Kolding. Kampen blev lukket da modstanderne scorede til 0-4 i 69. minut. Kolding tabte dermed deres sidste kamp i denne sæson. De spiller først igen i det nye år.

Kolding Boldklub-Næsby

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål for Næsby: Martin Pedersen (37.og 64.), Marcus Berthelsen (52.) og Pelle Weber (69.)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

39-årig knuste bilruder og blev indlagt

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce