Annonce
forside

Kolding B's gode stime stoppede her

Kolding Boldklub mødte lørdag eftermiddag Silkeborg KFUM, hvor de tabte 0-1 på hjemmebane.

Pointene var vigtige for Kolding for at følge med førstepladsen, da Kolding kun ligger få point efter. Desuden var det vigtigt med point, eftersom SFB-Oure kun ligger få point efter Kolding og dermed kan overhale.

Første halvleg bød på få muligheder, og høj aggressivitet, hvilket resulterede i et gult kort til modstanderne. Ingen af chancerne førte til mål, og de to hold kunne gå til pause 0-0.

I anden halvleg startede det farligt ud, presset var højt på begge banehalvdele. Det lykkedes modstanderne at ramme målet i 66. minut og de kom dermed foran. Kampen endte altså 0-1, og Koldings gode stime stoppede altså med ni ubesejrede kampe.

Næste kamp er ude imod Viborg FF, hvor der forhåbentligt bliver hentet point.

Kolding Boldklub-Silkeborg KFUM (0-0)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål for begge hold: Thomas Dalgaard (66.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Sønderborg

Kommunaldirektør ville skjule oplysninger i forureningssag: Det får ingen konsekvenser

Annonce