Annonce
forside

Kolding Boldklub hænger på i toppen

KB's træner Torben Mølby

Det var på papiret en tæt kamp mellem Kolding Boldklub og Hedensted, som før dagens kamp lå på henholdsvis en femte og sjette pladsen i Danmarksserien. Hvis KB vil spille med i toppen, var det uden tvivl en vigtig kamp, som skulle vindes, hvis de andre tophold ikke skal rende fra KB i tabellen.

KB kom buldrende ud til kampen, hvor de ikke skulle bruge mere end seks minutter før de var foran, på mål af Marco Storm.

Det var også kampens pauseresultat.

Kolding Boldklub fik lukket og slukket med en scoring i kampens slutfase, hvor Marco Storm laver en assist til Anders Hansen som scorer til kampens slutresultat 2-0.

Derfor rykker KB et par pladser op i tabellen, og ligger samtidig pres på de andre hold i toppen. Der er 5 point op til Varde, som pt. er rækkens førerhold.

I næste runde skal Kolding Boldklub en tur til Otterup, hvor Otterup B & IK venter.

Hedensted-Kolding Boldklub 1-0 (2-0), Danmarksserien, herre

Målscorere i kampen: Marco Storm (6.) Anders Hansen (83.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce