Annonce
Kolding

Kolding Boldklub rammer bunden

Kolding afventer hjørnespark Foto Bent Brodersen
Annonce

Efter en ellers god start på sæsonen har Kolding Boldklub ikke haft resultaterne med sig. Der var derfor lagt op til et rigtigt bundopgør for Kolding Boldklub, som skulle møde Odder, der inden opgøret lå sidst i Danmarksserien. Kolding kunne med en sejr lægge afstand til bunden og samtidig kæmpe sig op i tabellen. Desværre for koldingenserne var de ikke i stand til at slå bundholdet Odder, som samtidig overhaler Kolding med deres sejr på 0-5. Kolding Boldklub ligger derfor sidst i Danmarksserien.

Første halvleg forløb ikke efter planen for Kolding, da Deniz Suljic blot brugte ti minutter til at sende gæsterne fra Odder foran i opgøret. Kort før halvlegens afslutning blev det endnu værre for det koldingensiske mandskab. Jakob Truelsen stod bag det andet mål i opgøret, som udbyggede Odders føringen til 2-0 inden pausen.

Kolding Boldklub skulle finde noget ekstra frem efter pausen for at komme tilbage i opgøret, men desværre for Kolding kom det ekstra fra Odder. Det var igen Jakob Truelsen, som var på spil foran mål. Han stod bag målet til både 3-0 og 4-0. Deniz Suljic var heller ikke færdig med at score i kampen. Odder fik tildelt et frispark og det udnyttede Suljic til at sende bolden ind bag koldingmålmanden. Kampen endte med 5-0 til gæsterne fra Odder, som sender Kolding ned på en sidsteplads.

Cheftræner for Kolding Anders Flaskager havde følgende kommentar.

- Jeg kan mærke under opvarmningen at vi er der ikke i dag. Det har sat sig i hovederne på dem at de har tabt tre kampe i streg og vi nu skulle ud og vinde, så blev vi bange for at tabe også kan du ikke spille fodbold så bliver du handlingslammet og det var det som der skete i dag. Så taber man 5-0 på hjemmebane det har jeg aldrig prøvet før, hverken som spiller eller træner.

Kolding Boldklubs næste kamp bliver en svær kamp mod Herning fremad.

Kolding Boldklub – Odder 0-5 (0-2)

Fodbold, Danmarksserien, Herrer

Mål for begge hold: Deniz Suljic (10., 65.), Jakob Truelsen (33., 58., 62.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce