Annonce
Kolding

Kolding-dreng bliver forlagschef i Storyhouse

Journalist og forfatter samt forlagsredaktør Ole Sønnichsen skal fremover stå i spidsen for det lille, hurtigt arbejdende forlag Storyhouse under Lindhardt og Ringhof. PR-foto

Lindhardt og Ringhof: Ole Sønnichsen skal lede nyt, hurtigt accelererende forlag.

Annonce

Kolding: Journalist og forfatter Ole Sønnichsen skal som forlagschef lede et nyt, selvstændigt forlag - Storyhouse - under forlaget Lindhardt og Ringhof.

- Storyhouse kommer til at arbejde bredt med både fiktion, non-fiktion og børnelitteratur. Ambitionen er at skabe en lille, handlekraftig redaktion, som kan rykke hurtigt på tendenser og dermed sikre, at forlagets titler altid ligger øverst på bestsellerlisterne, siger Kolding-drengen Ole Sønnichsen.

Adm. direktør i Lindhardt og Ringhof Lars Boesgaard fortæller, at Ole Sønnichsen er kendt for at "få ti idéer om dagen", og at han derfor nu får frie hænder til at skabe et nyt forlag og udfordre det klassiske forlæggeri.

Annonce

Forlagschef hos Carlsen

Ole Sønnichsen har siden 2015 været forlagschef for Danmarks største børnebogsforlag, Carlsen, og før det har han været journalist på Jyllands-Posten, formidlingschef på Kolding Bibliotek, redaktør på Gyldendal og selv skrevet adskillige bestsellere om blandt andre Dirch Passer, Joachim Boldsen, Ulf Pilgaard og Benny Andersen samt en bog om den store danske udvandring til Amerika for 100 år siden.

- Vi vil lave et nyt, hurtigt accelererende forlag, hvor man kan og må alt. Ole Sønnichsen har bevist, at han er helt usædvanligt handlekraftig, og så har han stor redaktionel erfaring, en årelang indsigt i bogmarkedet og journalistisk tæft for den gode historie, fastslår Lars Boesgaard.

De første titler fra Storyhouse udkommer efter planen i 2018. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Varde

Dagligvarebutik anmeldt til politiet: Tre sure smileyer på fire måneder

Haderslev For abonnenter

Dejrester giver sur smiley og bøde til pizzeria: - Der var ingen fare for mad, men de ville bare finde noget

Annonce