Annonce
KIF Fodbold

Kolding forlænger med stamspillere

Denis Fazlagic har lige som Morten Hansen bundet sig til Kolding IF for yderligere to år. Foto: Søren E. Alwan
1. divisionsklubben Kolding IF har forlænget aftalerne med Denis Fazlagic og Morten Hansen.

KOLDING IF: Fodboldklubben Kolding IF fra 1. division har forlænget kontrakten med to af holdets faste spillere.

Denis Fazlagic og Morten Hansen har forlænget deres aftaler med to år hver.

- Jeg havde kort tid tilbage af min forhenværende kontrakt, og derudover føler jeg, at jeg er det rigtige sted lige nu. Det miljø, der er på holdet og i klubben, fungerer rigtig fint for mig. Jeg er en af de personer, der skal gå forrest og en, som der bliver lyttet til, så alt det tiltaler mig, siger Fazlagic i en pressemeddelelse.

Sportschef Niki Zimling glæder sig over at holde på den erfarne divisionsspiller.

– Fazlagic har gjort det godt og været en enormt bærende kræft på holdet i starten af sæsonen, og der så jeg, at det var en god mulighed for ham og os at få en længere aftale. Han er en spiller, man kan forvente sig meget af og med noget erfaring, og det kan man se, han bidrager med, udtaler sportschefen.

Med forlængelsen med Morten Hansen har Kolding IF fået papir på de to faste folk i højre side.

– De har været enormt stærke i 2. division, men også i NordicBet Liga har de vist sig godt frem, og sammen er de måske et af de bedste makkerpar, der er i ligaen. Derfor har det været en prioritet at have længere aftaler med dem, så vi har noget at bygge videre på, fortæller Niki Zimling.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Spændende projekt med Tilflytterbolig

Det går op og ned for landsbyerne. Sådan er det rundt i landet, og sådan er det også her i Vejen Kommune. Et par eksempler fra den seneste tids artikler her i JydskeVestkystens Vejenudgave afspejler meget godt, at det står sådan til: I Hovborg er der et mål om at uddele velkomstkurve til de borgere, som flytter til landsbyen. Men den målsætning er blevet en udfordring, simpelthen fordi der flytter så mange til landsbyen, et det endog er svært at følge med at få uddelt velkomstkurvene. I den østlige ende af kommunen – i Andst – har landsbyens dagligvareforretning, Høkeren, mistet omsætning. Andst er ellers en af de landsbyer, hvor der også har været god gang i tilflytningen og byggeri af nye huse gennem de senere år. Hver sin landsby – med hver deres udfordringer. Men tilbage til Hovborg. Selv om det på jævnt vestjysk kan konstateres, at ”det egentlig går udmærket” i Hovborg, hvor der findes en brugsforening, en kro, virksomheder samt et aktivt foreningsliv, så bliver øjnene alligevel ikke lukket for, at der hele tiden skal gøres noget for ikke bare at fastholde tingene, som de er; nej, der skal også udvikling til. Lokalrådet i Hovborg har just afviklet et møde, hvor det netop handlede om, hvad der skal til for at skabe udvikling og fremdrift, der kan være med til at sikre landsbyens overlevelse. Et af udgangspunkterne for mødet er den statistiske kendsgerning – en træls én af slagsen – nemlig, at der rundt i landet de seneste ti år er flyttet 40.000 beboere fra de små samfund og ind til byerne. Det er tæt på, at tallet matcher indbyggertallet i hele Vejen Kommune. En del af lokalrådets møde kom til at handle om projekt Tilflytterbolig, som Hærvejsklyngen – Hovborg, Lindknud, Gjerndrup, Gesten og Bække – er langt fremme med. Ikke færre end 16 projekter er i gang rundt i landet, og her lokalt har Hærvejsklyngen planer om at købe den tidligere børnehave-ejendom i Lindknud og ombygge den til en Tilflytterbolig. En Tilflytterbolig er rettet mod familie eller par, der ikke er bosiddende i den pågældende landsby, men som af jobmæssige årsager ønsker eller overvejer at flytte tættere på sin nuværende eller kommende arbejdsplads. Tilflytterboligen giver mulighed for, at familien eller parret kan finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden man investerer i en bolig i et område, man ikke kender. I disse år er der god gang i udviklingen af arbejdspladser i Vejen Kommune, hvilket skaber et potentiale for nye tilflyttere. Den tilflytterkampagne, som Vejen Kommune og UdviklingVejen har i gang, suppleres rigtig fint med projektet med en Tilflytterbolig. Det bliver derfor spændende at følge projektet i Lindknud, og om det efterfølgende lykkes at få en Tilfytterbolig i hver af de fem landsbyer i Hærvejsklyngen. GOD SØNDAG

Annonce