Annonce
KIF Fodbold

Kolding-forsvarer tvivlsom til årets sidste kampe

Kolding IF-forsvarer Mads Zederkof (til venstre) måtte udgå i sejren over Hvidovre. Arkivfoto: Søren Gylling
Mads Zederkof måtte udgå, da Kolding IF lunede sig med en sejr i Hvidovre fredag aften.

KOLDING IF: Mads Zederkof måtte forlade sin kamp nummer 252 i Kolding IF-trøjen, da holdet fredag aften vandt 2-1 ude mod Hvidovre i 1. division.

Forsvarsspilleren måtte lade sig udskifte efter 42 minutters spil, da hans hold var foran 2-0.

- Det er en skade i mit baglår, men jeg har endnu ikke et præcist overblik over omfanget, lyder det fra Mads Zederkof, der regner med at have klarhed over sin situation i løbet af et par dage.

Kolding spiller hjemme mod HB Køge søndag den 10. november, inden holdet runder efterårssæsonen af med en kamp i Skive søndagen efter. Det er derfor tvivlsomt, om Mads Zederkof bliver klar til årets resterende kampe for Kolding IF, der også har måttet undvære Mathias Høgsholt i forsvaret gennem flere uger.

Fredag aften klarede Kolding sig gennem et hårdt pres i Hvidovre til trods for, at hjemmeholdet fik reduceret til 1-2 otte minutter før tid. Dermed kunne træner Anders Jensen notere tre point efter et par nederlag mod superliganedrykkerne Vejle og Vendsyssel.

- Det varmer jo altid. Som vi siger, skal vi bare sætte point på kontoen hele tiden og alle de gange, vi kan, og de her var super vigtige. Så kan man sige, at vi synes også, at vi havde fortjent et point sidste gang, så det kan være, at retfærdigheden gik lidt op i dag, sagde cheftræner Anders Jensen til klubbens hjemmeside efter kampen.

Kolding IF ligger på fjerdepladsen i 1. division med hele 11 point ned til nedrykningsstregen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce