Annonce
KIF Fodbold

Kolding fyrer succestræneren

Anders Jensen, fik for et år siden forlænget sin aftale med Kolding IF. Nu har klubben fyret oprykkerholdets træner. Foto: Søren Gylling
Annonce

Kolding IF har med øjeblikkelig virkning fritstillet cheftræner Anders Jensen. Det meddelte klubben sent mandag eftermiddag.

Resultatmæssigt har specielt starten på turneringen været rigtig god og over forventningen, mens den seneste periode ikke har været tilfredsstillende på samme måde, lyder det på klubbens hjemmeside.

- Hvis vi skal opfylde klubbens helt overordnede målsætninger, er forandring påkrævet. Vi har behov for en cheftræner, der i højere grad kan udvikle holdet, spillestilen og den enkelte spiller. Vi savner, at der bliver taget bedre hånd om nytilkomne spillere og talenter, ligesom klubbens egne talenter i de kommende år i større grad skal bringes i spil, udtaler sportschef Niki Zimling.

- I indeværende sæson er det helt overordnede mål stadig overlevelse i NordicBet Ligaen. Fra næste sæson vil konkurrencen i NordicBet ligaen blive endnu mere intens med tre nedrykkere fra Superligaen og en velspillende oprykker fra 2. division. Reaktion er nødvendig allerede nu, hvis Kolding IF forventeligt skal modstå denne intensiverede konkurrence, lyder det fra Niki Zimling.

JV arbejder på reaktioner på fyringen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Smitten stiger i syv ud af ti kommuner i landsdelen: Nu er Tønder også over bekymrende grænse

Annonce