Annonce
forside

Kolding har Danmarks bedste unge fodboldpiger: Dansk mester for 2. år i træk

Denne sæson blev afsluttet med en vaskeægte finale. KoldingQ mod Vildbjerg. Vinderen tog det hele - og vinderen blev KoldingQ. Foto: Ole Sørensen/sportK.net

U18-pigerne fra KoldingQ kan igen kalde sig danmarksmestre.

For andet år i træk vandt fodboldpigerne i weekenden DM. Det blev en realitet, da holdet i en dramatisk kamp om guld og sølv, slog Vilbjerg med 3-2.

På forhånd kunne KoldingQ sikre sig guldmedaljerne med blot uafgjort.

Det var netop stillingen ved pausen, efter at begge mandskaber havde scoret to gange. Efter pausefløjtet løftede KoldingQ sit spil, og allerede seks minutter inde i anden halveg blev Line Skov matchvinder med sin scoring til 3-2.

Fra KoldingQ var målscorerne Sofie Hornemann, Ea Rasmussen og Line Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce