Annonce
Sport

Kolding IF-chef om trænerfyring: Der findes aldrig et godt tidspunkt

Det  har ikke været muligt at få en kommentar fra Morten Mølkjær selv. Foto: Ole Nielsen.
Lørdag meddelte Kolding IF, at klubben har fyret cheftræner Morten Mølkjær efter svigtende resultater. Teknisk chef Frederik Lund kalder timingen for beslutningen den rigtige, selvom der nu er spillet tre kampe af forårssæson.

Fodbold: Blot tre kampe inde i forårssæson er Morten Mølkjær fortid, som cheftræner i Kolding IF.

Klubbens tekniske chef, Frederik Lund, står fast på, at timingen for fyringen er den rigtige, selvom der netop har været en lang vinterpause, hvor en ny træner kunne have fået tid til at lære holdet at kende.

-  Der er aldrig et godt tidspunkt for at træffe så svær en beslutning. En ting er at træffe beslutningen, noget andet er at effektuere den, og de to ting, skal der helst ikke gå for lang tid imellem. Der fordele og ulember ved både det ene og det andet tidspunkt, men det har været nu,  at vi har vurderet, at timingen den var rigtig, siger Frederik Lund til JydskeVestkysten.

Annonce

De sportslige resultater her og nu vejede tungest

Kolding IF har gennem det seneste år lagt en langsigtet strategi, der skulle skabe en rød tråd fra klubbens akademi til første holdet. En strategi som Morten Mølkjær har været en central del af, lige indtil han lørdag blev fyret.

Det til trods, mener Frederik Lund dog ikke, at fyringen er et signal om, at man nu tænker mere kortsigtet fra klubbens side.

- Jeg forstår godt, at man stiller det spørgsmål. Det er jo ikke en beslutning der er truffet i dag (lørdag red.) lige efter kampen. Det er en benhård kalkule på, hvor vi gerne vil være på sigt, og der tror vi at den beslutning vi har truffet er den rigtige, sige Frederik Lund.

Hvornår træffer i beslutningen om at fyre Morten Mølkjær?

- Det er en beslutning, der har været undervejs, men det  er også en  beslutning, der ikke er gammel,

Kolding IF meddelte tidligere lørdag, at der snart vil være en afløser klar for Morten Mølkjær, men hvornår en ny cheftræner offentliggøres vil Frederik Lund ikke løfte sløret for. Det bliver dog inden næste weekends kamp mod Hvidovre på udebane, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce