Annonce
forside

Kolding IF får superligamodstand i pokalturneringen: Sportschef håber, det bliver en fest

Kolding IF ligger i øjeblikket nummer to i gruppespillet i 2. division, mens Randers er syver i superligaen. Arkivfoto: Søren Gylling

Selvom Kolding IF får besøg af superligaholdet Randers i tredje runde af pokalturneringen, er sportschef Ulrik Pedersen godt tilfreds med lodtrækningen.

Annonce

Kolding: Sidste år var der fest på Kolding Stadion, da Kolding IF fik besøg af superligamandskabet Hobro.

Nu gentager festen sig blot med en anden gæst. Kolding IF skal nemlig møde Randers FC i pokalturneringens tredje runde.

- Jeg forventer, vi kommer til at kunne trække flere tilskuere, lige som vi gjorde til Hobro-kampen sidste år. Det var lidt af en fest, og det håber jeg, det bliver igen, siger sportschef Ulrik Pedersen, der tror på sit holds muligheder.

- Set over en hel sæson vil vi selvfølgelig havde svært ved at hamle op med Randers, men jeg tror, det bliver en kamp, hvor vi vil have gode muligheder. Man ser ofte de lavere rangerede hold hold spille godt i pokalturneringen, siger han.

Tredje runde

Disse kampe spilles i tredje runde af pokalturneringen:Middelfart-AC Horsens

Aarhus Fremad-AGF

Fredericia-SønderjyskE

Thisted-OB

Hillerød-Brøndby

Roskilde-AaB

Viby-FCK

Ledøje/Smørum-Hobro

Jammerbugt-Esbjerg

Dalum-FC Midtjylland

Kolding IF-Randers

Hundested-Vendsyssel

Nykøbing-Vejle

HB Køge-FC Nordsjælland

Næstved-Silkeborg

B1908-Marienlyst

Annonce

Tilfredshed

Ulrik Pedersen er klar over, at et 2. divisionshold blot har ringe chancer for at vinde pokalturneringen, og netop derfor er han faktisk fint tilfreds med, at Kolding IF kan se frem til superligamodstand.

- Det er sådan lidt både og. Umiddelbart er jeg tilfreds med lodtrækningen, for det er sjældent, man møder så godt et hold som 2. divisionshold. Man håber enten på at trække en overkommelig modstander eller en modstander fra superligaen, siger Ulrik Pedersen.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår kampen skal spilles. Det bliver enten den 25., 26. eller 27. september. DBU melder en præcis dato ud, når det er afgjort, hvilke kampe der skal tv-transmitteres. Det er dog helt sikkert, at kampen kommer til at blive spillet på Kolding Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Ung mand får dagbøder for uagtsomt manddrab på cyklist

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce