x
Annonce
forside

Kolding IF fik tre point med hjem fra Ringkøbing

Kolding IF vandt søndag 2-0 over Ringkøbing IF på udebane. Arkivfoto

Kolding: Søndag var Kolding IF på besøg hos Ringkøbing IF, hvor Kolding IF jagtede forårets første udesejr mod rækkens nummer ti.

Sejren på 2-0 kom i hus efter to hurtige mål i anden halvleg. Efter 63 minutter kom Emil Nielsen på måltavlen, og blot fire minutter senere kunne Nichlas "Tunna" Knudsen gør det til 2-0.

Sebastian Sommer blev i øvrigt indskiftet i stedet for Jacob Eriksen efter 63 minutter. Men det blev en kort kamp, for efter 11 minutter på banen fik han det røde kort.

Kolding IF har efter sejren 23 point i oprykningsspillet og ligger på en femteplads.

- I to kampe i træk har vi spillet til nul. Vi stod rigtig godt. I starten spillede vi lidt med på deres duelspil, men efter et stykke tid fandt vi rummene, og vi fik sat spillet, siger træner Anders Jensen.

Der venter nu fem kampe på 19 dage, og Hvidovre og Næstved bliver svære at nå i oprykningsspillet.

- Der er to rigtig dygtige hold foran os, så de bliver svære at hente, sådan som de bare bliver ved med at vinde. Men vi giver det chancen. Vi skal have samme stime som sidste forår. Intet er umuligt, siger Anders Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce