Annonce
Sport

Kolding IF forlænger med assistenttræner

Kolding IF har forlænget med assistenttræneren, så hans kontrakt gælder i yderligere seks måneder. Arkivfoto: Ole Nielsen
Kolding IF-cheftræner Anders Jensen får yderligere et halvt år sammen med assistenttræneren Erik Nielsen, der har forlænget med klubben.

Kolding IF: Assistenttræner Erik Nielsen har forlænget sin kontrakt med Kolding IF. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den argentinske træner kom til klubben i vinteren 2018, og nu har han lavet en seks måneder lang aftale med klubben, om at fortsætte som cheftræner Anders Jensens højre hånd.

- Klubben har et godt setup, med en god struktur og et rigtig spændende fodboldmiljø. Jeg har et meget godt samarbejde med de andre trænere, og har frie tøjler i mit job som assistenttræner. Der kan afprøves ting med spillere, så de kan udvikle sig i den rigtige retning, siger Erik Nielsen i pressemeddelelsen.

Han har tidligere været træner for de færøske kvindehold KBS Skala og KI.

- Mit skifte til Kolding IF har været fænomenalt. At være med til at give klubben og fansene succes i Sydbank Pokalen og ikke mindst at rykke op i NordicBet Liga var en fornøjelse. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget som person og træner i Kolding IF. Det er en fantastisk klub med gode mennesker, siger assistenttræneren i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce