Annonce
forside

Kolding IF fortsætter sejrs stimen

Kolding IF - Ringkøbing. Foto af: Søren Gyllling

Kolding IF sejrede fredag endnu engang over Ringkøbing IF, da de mødte hinanden på Autocentralen Park i Kolding. Sidst de to hold mødte hinanden var ved sæsonstart, hvor Kolding tæskede Ringkøbing 1-5 ude.

Trods den store sejr sidst de to hold mødte hinanden, var det dog stadig en svær modstander Kolding mødte. Ringkøbing har, hvis man ser bort fra deres seneste kamp, nemlig været ubesejret i otte kampe, og er med i toppen af rækken. For Kolding var en sejr vigtig både for at holde stimen, men også for at bibeholde førstepladsen. Der var derfor lagt op til et spændende opgør.

Fra start, var det tydeligt på at se, at det var vigtige point der skulle kæmpes om. Presset var højt, og det samme med aggressiviteten. Chancerne bød sig i begge ender, især på Koldings banehalvdel, hvor målmand Jens Rinke holdte bolden ude af mål. I 21. minut fik modstanderne et frispark, men det blev ikke til nogen mål i første halvleg.

I anden halvleg var presset ligeså højt, men Kolding kom godt fra start. Efter højt pres fik Denis Fazlagic nuppet bolden fra modstanderne, han skød udefra og bolden landede smukt og elegant i modstandernes mål. Kort tid efter var modstanderne tæt på at reducere, da de sparkede en bold imod et tomt Kolding mål, den trillede langsomt mod mål, men Koldings forsvar nåede lige at redde den. Kristian Kirkegaard udnyttede i 62. minut en chance, hvorpå han bragte Kolding på 2-0. Et par minutter senere var det igen Koldings tur, Simon Smidt fik presset sig op til modstandernes felt, hvor han fik bolden, og sparkede den i nettet til 3-0.

Kampen var dog ikke helt slut endnu, kort tid inden slutfløjt fik Ringkøbing pyntet på resultatet, da de reducerede til 3-1 på hovedstød. Dette var et mål uden jubel fra modstanderne. Kolding vandt dermed 3-1, fik de tre point med sig og bibeholder dermed førstepladsen.

Kolding if - Ringkøbing IF 3-1 (0-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål: Denis Fazlagic (51.), Kristian Kirkegaard (62.) og Simon Smidt (65.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce