x
Annonce
forside

Kolding IF fortsætter sejrs stimen

Kolding IF - Ringkøbing. Foto af: Søren Gyllling

Kolding IF sejrede fredag endnu engang over Ringkøbing IF, da de mødte hinanden på Autocentralen Park i Kolding. Sidst de to hold mødte hinanden var ved sæsonstart, hvor Kolding tæskede Ringkøbing 1-5 ude.

Trods den store sejr sidst de to hold mødte hinanden, var det dog stadig en svær modstander Kolding mødte. Ringkøbing har, hvis man ser bort fra deres seneste kamp, nemlig været ubesejret i otte kampe, og er med i toppen af rækken. For Kolding var en sejr vigtig både for at holde stimen, men også for at bibeholde førstepladsen. Der var derfor lagt op til et spændende opgør.

Fra start, var det tydeligt på at se, at det var vigtige point der skulle kæmpes om. Presset var højt, og det samme med aggressiviteten. Chancerne bød sig i begge ender, især på Koldings banehalvdel, hvor målmand Jens Rinke holdte bolden ude af mål. I 21. minut fik modstanderne et frispark, men det blev ikke til nogen mål i første halvleg.

I anden halvleg var presset ligeså højt, men Kolding kom godt fra start. Efter højt pres fik Denis Fazlagic nuppet bolden fra modstanderne, han skød udefra og bolden landede smukt og elegant i modstandernes mål. Kort tid efter var modstanderne tæt på at reducere, da de sparkede en bold imod et tomt Kolding mål, den trillede langsomt mod mål, men Koldings forsvar nåede lige at redde den. Kristian Kirkegaard udnyttede i 62. minut en chance, hvorpå han bragte Kolding på 2-0. Et par minutter senere var det igen Koldings tur, Simon Smidt fik presset sig op til modstandernes felt, hvor han fik bolden, og sparkede den i nettet til 3-0.

Kampen var dog ikke helt slut endnu, kort tid inden slutfløjt fik Ringkøbing pyntet på resultatet, da de reducerede til 3-1 på hovedstød. Dette var et mål uden jubel fra modstanderne. Kolding vandt dermed 3-1, fik de tre point med sig og bibeholder dermed førstepladsen.

Kolding if - Ringkøbing IF 3-1 (0-0)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål: Denis Fazlagic (51.), Kristian Kirkegaard (62.) og Simon Smidt (65.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce