Annonce
Sport

Kolding IF fyrer cheftræneren efter nederlag til bundprop

Morten Mølkjær er fortid som cheftræner i Kolding IF. Foto: Ole Nielsen.
Kolding IF har fyret cheftræner Morten Mølkjær med øjeblikkelig virkning efter nederlaget til bundproppen Skive lørdag eftermiddag.

Fodbold: Morten Mølkjær er færdig som cheftræner i Kolding IF. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. Det er de manglende sportslige resultater i denne sæson, der betyder, at Kolding IF nu indstiller samarbejdet med cheftræneren, lyder det.

– Det er med vemod, at vi tager afsked med Morten, der har ydet en stor indsats for klubben. Vi har store ambitioner på klubbens vegne og oplever stor fremdrift på rigtig mange fronter gennem tålmodigt og fokuseret arbejde men desværre har de sportslige resultater gennem en periode ikke levet op til vores forventninger. Vi har stor tiltro til, at vores dygtige spillere og stab med fornyet energi og inspiration fra en ny cheftræner kan forløse holdets potentiale her i den resterende del af sæsonen og dermed sikre overlevelsen i 1. division, siger bestyrelsesformand I Kolding  IF Claus Holm-Søberg.

Mølkjær kom til klubben tilbage i januar sidste år. I denne periode er truppen kommet på deltid, desuden er der sket en reformation af truppen, hvor den nu er blandt de yngste i 1. division. Det ærgrer teknisk chef, Frederik Lund, at resultaterne bag det fælles projekt ikke har levet op til forventningerne.

– Morten er en dygtig træner, der har videreført mange af de visioner vi har for Kolding IF som fodboldklub. Morten har arbejdet målrettet, særligt indførelsen af den nye spillestil, samt brug af unge spillere på holdet, som begge er vigtige elementer nu og fremadrettet for klubben. På bundlinjen har vi desværre ikke opnået de resultater, der er tilstrækkelige for, at vi kan forsætte samarbejdet og processen i fremtiden, udtaler Frederik Lund.

Det er ikke lykkedes at få en kommmentar fra Morten Mølkjær selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding

Beslutning om at lukke SFO'er i ferier droppes fuldstændigt: Embedsmænd beklager fejl

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce