Annonce
Sport

Kolding IF henter ny træner i 2. division

Kolding IF-spillerne møder deres nye cheftræner i morgen, hvor han officielt tiltræder i klubben. Foto: Søren Gylling
Kolding IF har søndag formiddag præsenteret 39-årige Kristoffer Wichmann som ny cheftræner i klubben. Han er blevet købt fri i 2. divisionsklubben, og får en kontrakt frem til sommeren 2024.

Fodbold: Omkring 17 timer skulle der gå fra at Kolding IF fyrede cheftræner Morten Mølkjær til afløseren blev præsenteret. Det bliver den 39-årige Kristoffer Wichmann, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Han kommer til Kolding fra hovedstadsklubben HIK, der pt. ligger nummer to i 2.division.

"Jeg glæder mig utrolig meget til den her udfordring. Jeg har kunne se udefra, at Kolding er et sted, der gør det lige efter mit hoved, hvad angår det at drive en fodboldklub. De slår ikke et større brød op end de kan bage, og tingene foregår i det rigtige tempo. Samtidig er klubben ekstrem ambitiøs med et markant menneskelige snit. Derfor er jeg også sikker på, at det er det rigtige match og skridt for mig, hvor jeg nu skal udfylde Koldings ambitioner, men også selv vokse som leder og træner, så vi sammen kan skabe minder," udtaler Kristoffer Wichmann i pressemeddelelsen.

Kolding IF´'s tekniske chef,  Frederik Lund, udtrykker også stor glæde over, at klubben har kunnet hente Wichmann ind som ny cheftræner.

"Vi byder velkommen til en ekstremt dygtig træner, der på kort tid har gjort sig bemærket som en stærk leder. Wichmann kendetegnes nemlig særligt ved sine store ledelsesmæssige kompetencer, hvor han skaber vilje, gejst og en stærk vindermentalitet ved dem omkring ham. Det glæder vi os til at gøre brug af i Kolding IF. Sammen med den øvrige stab har vi, og Wichmann, et stort og vigtigt forår foran os, men længden af aftalen viser, at det ikke er en her og nu løsning, men en mand vi har stor tillid til på langt sigt, udtaler Frederik Lund i klubbens pressemeddelelse.

Kristoffer Wichmanns aftale med Kolding IF løber frem til sommeren 2024, og hans første kamp i spidsen for klubben bliver på lørdag, hvor Hvidovre venter på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce