Annonce
Sport

Kolding IF henter talent i FCK

Morten Mølkjær får i de kommende år til opgave at udvikle 19-årige Ahmed Daghim, der skifter til Kolding IF. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den 19-årige kantspiller Ahmed Daghim skifter til Kolding IF.
Annonce

Fodbold: Trods en ung alder kan han allerede fremvise flere fine skalpe.

19-årige Ahmed Daghim har i FCK fået spilletid i superligaen, i en Champions League-kvalifikationskamp, og han har en god portion ungdomslandskampe på cv'et.

Men det er ikke lykkedes kantspilleren at slå igennem i hovedstadsklubben. Superligaminutterne ligger tilbage i 2019, og i sidste sæson var Daghim udlejet på en halvårlig aftale til norske HamKam, hvor han fik spilletid i otte kampe.

Nu forsøger Daghim at tage næste skridt i karrieren i Kolding IF, som har slået kloen i ham.

Daghim og Kolding IF er blevet enige om en aftale, der løber frem til sommeren 2023, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig stolte af, at vi kan tiltrække en spiller og et talent som Ahmed til Kolding IF. Han har et stort potentiale, og har vist det tidligere i FCK og for U-landsholdet. Nu glæder vi os over, at rejsen forsætter hos os, og jeg er sikker på, det nok skal blive en succes, siger teknisk chef Frederik Lund.

Kolding IF vil gerne tiltrække og udvikle talenter, og i den strategi passer Daghim fint.

- Ahmed er dygtig en-mod-en, hvor han med stor acceleration kan udfordre. Han har et godt touch på bolden og er særligt målfarlig fra venstrekanten, der tillader ham at skære ind i banen. Derudover fylder han godt på dødbolde med hans imponerende springstyrke. Ahmed er dog stadig meget ung. Derfor kræver det altid noget tilvænning og vi har flere udviklingsområder, hvor vi skal i arbejdstøjet, siger Morten Mølkjær i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce