x
Annonce
forside

Kolding IF overraskede i pokalgyser

Kolding IF - Randers FC. Foto af: Søren Gylling

Kolding IF sejrede tirsdag aften, da de spillede på hjemmebane imod Randers FC i Sydbank Pokalen foran 1050 tilskuere. Kolding vandt på trods af kæmpe dommer modstand, et rødt kort og en masse gule.

Fra kampstart var Kolding presset fuldstændig i bund, og allerede efter blot fem minutter scorede Randers til 0-1. Herefter vågnede Koldingholdet op og fik flyttet presset over på modstandernes banehalvdel. I 29. minut så det igen en smule sort ud for Kolding, da Denis Fazlagic fik tildelt et meget tyndt rødt kort. Presset stiger igen fra Randers, men intet blev farligt.

Anden halvleg startede meget langsomt, der var ikke de store chancer og spændingen faldt en del. Det var først i 63. minut Randers fik en lille chance, hvor de var en mod en, Jens Rinke kom ud og fik reddet situationen inden den blev farlig. I 86. minut skete det, efter en masse klumpspil i feltet formåede Henrik Brodersen at udligne til 1-1. Det var dog ikke helt slut med spænding i den sidste del af kampen, lige inden slutfløjtet var Randers meget tæt på at tage føringen, men Jens Rinke sikrede Kolding ud i forlænget spilletid.

På trods af en dommer, som var imod Kolding stort set hele kampen igennem, fik Kolding kæmpet sig vejen til forlænget spilletid. Kolding startede rigtig godt ud, de havde fået blod på tanden. Chancer fik de, og endda også kæmpe chancer. Dommeren var fortsat imod Kolding, da de i første del fik scoret til 2-1, men det ikke blev dømt på grund af frispark til modstanderne. Dette endte med at blive helt ligegyldigt, da Rune Nautrup flot og elegant fik sparket bolden i det lange hjørne fra kanten af feltet og bragt Kolding på 2-1. Kolding overtog herefter kampen helt, og kom til flere chancer. De vandt altså dermed 2-1 og er derfor videre i Sydbank Pokalen, efter at have slået Randers FC ud.

Kolding IF-Randers FC 2-1 (0-1)

Fodbold, Sydbank Pokalen, herrer

Mål for begge hold: Emil Jacobsen (5.), Henrik Brodersen (86.) og Rune Nautrup (forlænget spilletid)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce