Annonce
forside

Kolding IF overraskede i pokalgyser

Kolding IF - Randers FC. Foto af: Søren Gylling
Annonce

Kolding IF sejrede tirsdag aften, da de spillede på hjemmebane imod Randers FC i Sydbank Pokalen foran 1050 tilskuere. Kolding vandt på trods af kæmpe dommer modstand, et rødt kort og en masse gule.

Fra kampstart var Kolding presset fuldstændig i bund, og allerede efter blot fem minutter scorede Randers til 0-1. Herefter vågnede Koldingholdet op og fik flyttet presset over på modstandernes banehalvdel. I 29. minut så det igen en smule sort ud for Kolding, da Denis Fazlagic fik tildelt et meget tyndt rødt kort. Presset stiger igen fra Randers, men intet blev farligt.

Anden halvleg startede meget langsomt, der var ikke de store chancer og spændingen faldt en del. Det var først i 63. minut Randers fik en lille chance, hvor de var en mod en, Jens Rinke kom ud og fik reddet situationen inden den blev farlig. I 86. minut skete det, efter en masse klumpspil i feltet formåede Henrik Brodersen at udligne til 1-1. Det var dog ikke helt slut med spænding i den sidste del af kampen, lige inden slutfløjtet var Randers meget tæt på at tage føringen, men Jens Rinke sikrede Kolding ud i forlænget spilletid.

På trods af en dommer, som var imod Kolding stort set hele kampen igennem, fik Kolding kæmpet sig vejen til forlænget spilletid. Kolding startede rigtig godt ud, de havde fået blod på tanden. Chancer fik de, og endda også kæmpe chancer. Dommeren var fortsat imod Kolding, da de i første del fik scoret til 2-1, men det ikke blev dømt på grund af frispark til modstanderne. Dette endte med at blive helt ligegyldigt, da Rune Nautrup flot og elegant fik sparket bolden i det lange hjørne fra kanten af feltet og bragt Kolding på 2-1. Kolding overtog herefter kampen helt, og kom til flere chancer. De vandt altså dermed 2-1 og er derfor videre i Sydbank Pokalen, efter at have slået Randers FC ud.

Kolding IF-Randers FC 2-1 (0-1)

Fodbold, Sydbank Pokalen, herrer

Mål for begge hold: Emil Jacobsen (5.), Henrik Brodersen (86.) og Rune Nautrup (forlænget spilletid)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce