Annonce
KIF Fodbold

Kolding IF rundede året af med en sejr

Rune Nautrup blev dobbelt målscorer, da Kolding IF vandt 2-0 i Skive. Arkivfoto: Ole Nielsen
Kolding IF ender efteråret med 29 point efter 18 kampe. Holdet rundede året af med manér og hentede en sejr på 2-0 i Skive.
Annonce

KOLDING IF: 29 point efter 18 kampe.

Det er udfaldet af Kolding IF's første halvår efter sommerens oprykning til 1. division.

Søndag tog holdet til Skive i skyggen af mandagens fyring af cheftræner Anders Jensen. Kolding IF vandt en rodet kamp på en tung bane med 2-0.

Kolding-anfører Rune Nautrup bragte udeholdet foran efter 14 minutter, da han var hurtigt over en ripost fra Skive-målmand Marcus Bobjerg, der ikke behandlede et langskud fra Simon Smidt specielt dygtigt.

Kolding IF havde bolden mest, og Skive var ikke dygtige nok til at sætte spillet ordentligt sammen på den mudrede bane. Og frustrationerne hos hjemmepublikummet steg, da Magnus Jensen begik et klodset straffespark i første halvlegs tillægstid. Rune Nautrup var kølig og blev dobbelt målscorer.

Annonce

Afviste presset

Så havde Kolding IF et resultat, der skulle forsvares hjem efter pausen. Her havde Jens Rinke to store redninger, der holdt Skive fra fadet.

Ti minutter før tid fik Skive bolden i nettet efter et hjørnespark, men dommer Chris Johansen vurderede, at der blev begået frispark i klumpen af spillere.

Kolding IF havde Mathias Høgsholt tilbage i forsvaret efter en skade. Han og kollegerne fik afvist Skive-presset mod slutningen, hvor den helt store spænding udeblev. Det generede bestemt ikke Kolding-lejren, der efter en turbulent uge rundede året af med en vigtig sejr.

Holdet overvintrer på fjerdepladsen i 1. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce