Annonce
Kolding

Kolding IF sætter krogen i chef for stort idrætscenter

50-årige Steffen Nikolajsen kommer fra en stilling som chef for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, men skal nu have græs under fødderne hos Kolding IF. Arkivfoto: André Thorup
Den nuværende chef for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, Steffen Nikolajsen, skal fremover kun beskæftige sig med fodbold, når han skal være driftschef i Kolding IF.

Kolding: Steffen Nikolajsen kommer snart til at få masser af græs under fødderne, når han går på arbejde.

Han er netop blevet ansat som driftschef hos fodboldklubben Kolding IF, og dermed siger han farvel til jobbet som centerchef i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, som han har bestredet gennem de seneste fem år.

Hos Kolding IF skal han være med til at skabe gode rammer om kampene på Kolding Stadion og ved andre Kolding IF-events, arbejde med sponsorpleje og i det hele taget optimere driften af klubben.

50-årige Steffen Nikolajsens ansættelse kommer kun kort tid efter, at den tidligere drifts- og eventdirektør i Kolding IF, Lise Jelsbak, og klubbens veje skiltes i det, parterne kaldte "gensidig enighed". Det skete, efter at Jelsbak kun havde været ansat i klubben få måneder.

Annonce

Ny i cafeen

  • Samtidig med ansættelsen af Steffen Nikolajsen som driftschef i Kolding IF har man også ansat Louise Nordbo til sammen med Cecilie Brask at drive cafeen på Kolding Stadion.
  • Louise Nordbo er uddannet kok og har blandt andet på Café Koldinghus, Den Gyldne Hane og i Ewiis kantine. Hendes søn spiller i Kolding IF.

Fra opholdssted til idrætscenter

Steffen Nikolajsen er oprindeligt uddannet revisorassistent og har tidligere arbejdet med salg for blandt andet Den Gyldne Ovn, en delikatessevirksomhed og en større slagter.

I midten af 00'erne og ni år frem drev han sammen med sin kone et opholdssted for børn og unge, hvorefter han skiftede spor og kom til at stå i spidsen for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.

I de senere år har det store idrætscenter været presset økonomisk, og for nylig måtte centret derfor bede Kolding Kommune om forskud på en del af det årlige kommunale tilskud, der udbetales i fire portioner hen over året. Siden er dog hallens lån blevet omlagt for at få frigjort nogle midler i dagligdagen.

I en pressemeddelelse fra Kolding IF fortæller Steffen Nikolajsen følgende om sit skifte til fodboldens verden:

- Da Kolding IF tilbød mig en plads på holdet, blev jeg meget glad. Jeg har haft fem vidunderlige år i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, hvor jeg med mine medarbejdere har skabt gode resultater. Jeg ser frem til de spændende opgaver i KIF, hvor jeg med bred erfaring og en række indsigter kan bidrage til det velfungerende team og skabe enestående oplevelser på Autocentralen Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce