Annonce
Kolding

Kolding IF sætter krogen i chef for stort idrætscenter

50-årige Steffen Nikolajsen kommer fra en stilling som chef for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, men skal nu have græs under fødderne hos Kolding IF. Arkivfoto: André Thorup
Den nuværende chef for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, Steffen Nikolajsen, skal fremover kun beskæftige sig med fodbold, når han skal være driftschef i Kolding IF.
Annonce

Kolding: Steffen Nikolajsen kommer snart til at få masser af græs under fødderne, når han går på arbejde.

Han er netop blevet ansat som driftschef hos fodboldklubben Kolding IF, og dermed siger han farvel til jobbet som centerchef i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, som han har bestredet gennem de seneste fem år.

Hos Kolding IF skal han være med til at skabe gode rammer om kampene på Kolding Stadion og ved andre Kolding IF-events, arbejde med sponsorpleje og i det hele taget optimere driften af klubben.

50-årige Steffen Nikolajsens ansættelse kommer kun kort tid efter, at den tidligere drifts- og eventdirektør i Kolding IF, Lise Jelsbak, og klubbens veje skiltes i det, parterne kaldte "gensidig enighed". Det skete, efter at Jelsbak kun havde været ansat i klubben få måneder.

Ny i cafeen

  • Samtidig med ansættelsen af Steffen Nikolajsen som driftschef i Kolding IF har man også ansat Louise Nordbo til sammen med Cecilie Brask at drive cafeen på Kolding Stadion.
  • Louise Nordbo er uddannet kok og har blandt andet på Café Koldinghus, Den Gyldne Hane og i Ewiis kantine. Hendes søn spiller i Kolding IF.
Annonce

Fra opholdssted til idrætscenter

Steffen Nikolajsen er oprindeligt uddannet revisorassistent og har tidligere arbejdet med salg for blandt andet Den Gyldne Ovn, en delikatessevirksomhed og en større slagter.

I midten af 00'erne og ni år frem drev han sammen med sin kone et opholdssted for børn og unge, hvorefter han skiftede spor og kom til at stå i spidsen for Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.

I de senere år har det store idrætscenter været presset økonomisk, og for nylig måtte centret derfor bede Kolding Kommune om forskud på en del af det årlige kommunale tilskud, der udbetales i fire portioner hen over året. Siden er dog hallens lån blevet omlagt for at få frigjort nogle midler i dagligdagen.

I en pressemeddelelse fra Kolding IF fortæller Steffen Nikolajsen følgende om sit skifte til fodboldens verden:

- Da Kolding IF tilbød mig en plads på holdet, blev jeg meget glad. Jeg har haft fem vidunderlige år i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, hvor jeg med mine medarbejdere har skabt gode resultater. Jeg ser frem til de spændende opgaver i KIF, hvor jeg med bred erfaring og en række indsigter kan bidrage til det velfungerende team og skabe enestående oplevelser på Autocentralen Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Trekantområdet

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce