Annonce
Kolding

Kolding IF´s anfører: Det betyder mit rygnummer for mig

Fodboldspiller Rune Nautrup. Foto: Søren Gylling
Her den 11. december kan du i julekalenderen møde fodboldspilleren Rune Nautrup, der har scoret 133 mål for Kolding IF. I alle kampe har han haft nummer 11 på ryggen - undtagen en enkelt.

Kolding: I enhver fodboldklub er der trøjenumre, der betyder lidt mere end andre. Og mange store stjerner spiller hele karrieren med det samme rygnummer, som bliver en slags identitet. Det gælder også på Koldings bedste fodboldhold Kolding IF, hvor holdets topangriber og anfører Rune Nautrup nærmest er nummer 11.

- Jeg har altid spillet med nummer 11 på ryggen. Det er blevet en del af mig, og derfor har jeg valgt nummer 11 som mit tal, siger Rune Nautrup og forklarer, at rygnumrene har stor betydning for de enkelte spillere.

- Alt vores spilletøj har vores nummer på, lige fra hue til shorts og trøjer. Og på vores faste plads i omklædningsrummet står nummeret også. Det er den identitet, man har som spiller.

Han har tilbragt det meste af sit fodboldliv i Kolding IF. Her har han scoret 133 mål - flere fra 11-meterpletten - og i sidste sæson havde han en meget stor aktie i, at klubben rykkede op i landets næstbedste liga - NordicBet Ligaen.

- For mig er 11-tallet først og fremmest et offensivt rygnummer, og jeg synes, at de spillere, der bærer nummeret, skal være kampafgørende både i forhold til mål og afleveringer, siger Rune Nautrup, der ikke lige kan nævne nogle store stjerner med rygnummer 11.

- Jo, Micheal Laudrup spillede vist med nummer 11, og han var da meget god, siger Rune Nautrup og griner.

De to ettaller fra fodboldbanen har Rune Nautrup også taget med sig ind i privatlivet.

- Jeg har nok noget med ettaller efter at have spillet med to af dem på ryggen hele min karriere. Vores nu etårige datter er født 1. december, og jeg skal giftes 1. februar. Tallet er blevet mit naturlige valg.

Kun én gang har Rune Nautrup - for en kort overgang - måttet undvære de to synkrone ettaller. Han spillede et halvt år i Middelfart, og da han vendte tilbage til Kolding IF, havde en anden spiller overtaget nummer 11. Oven i købet en forsvarsspiller.

- Jeg havde en venlig, men bestemt dialog med ham, og det endte med, at jeg ved næste kamp havde nummer 11 tilbage på trøjen.

Annonce

- Jeg havde en venlig, men bestemt dialog med ham, og det endte med, at jeg ved næste kamp havde nummer 11 tilbage på trøjen.

Rune Nautrup

Julekalender

24 historier om 24 tal.

Nogle tal betyder mere for nogle end for andre. Det er tanken bag dette års julekalender, hvor kendte koldingensere hver dag frem til juleaften fortæller en historie med udgangspunkt i dagens kalendertal.

Fodboldspiller Rune Nautrup. Foto: Søren Gylling
Fodboldspiller Rune Nautrup. Foto: Søren Gylling
Fodboldspiller Rune Nautrup. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce