Annonce
EfB

Kolding IF's esbjergenser: Olafur Kristjansson passer perfekt til EfB

Michael "Mex" Pedersen fik et par måneder som midlertidig cheftræner i EfB for en håndfuld år siden. I dag roser han ansættelsen af Olafur Kristjansson. Arkivfoto: Claus Fisker, Scanpix
Annonce

FODBOLD: Michael "Mex" Pedersen, der i dag er head of coach og transitionstræner i Kolding IF, er for mange indbegrebet af EfB. Han har spillet 377 kampe og 159 mål - ifølge nogle statistikker er han klubbens mest scorende spiller nogensinde.

- Når man har været en del af EfB i så mange år, er det en klub, der har fyldt meget i ens bevidsthed, men det her er en arbejdsplads, og jeg har ikke været ansat i Esbjerg i snart fem år nu. Jeg kender en del omkring klubben, men det er ikke så mange mere. Det samme med spillerne. Jo, jeg har da et forhold til nogle af klubbens egne spillere, som var en del af talentarbejdet dengang, siger Pedersen inden lørdagens kamp mod EfB i Kolding.

- Den, jeg har det største forhold til, er måske Olafur (cheftræner Kristjansson, red.), som jeg kender, fra da vi tog P-licens. En dygtig fyr og fantastisk gut, som jeg synes passer perfekt ind i Esbjerg. Det har været dejligt at se, at de den her gang har ramt rigtigt i forhold til en træner. Én, som kan identificere sig med kulturen og klubben og omvendt. Jeg synes, det miks passer godt, og jeg er selvfølgelig glad på deres vegne, siger han.

Pedersen tror på, at hans nye klub kan besejre EfB lørdag eftermiddag.

- Det er et tungt og erfarent hold, som man slår sig på. De har nogle typer, der ved, hvad der skal til for at være med, og det skal vores spillere være klar på. Jeg tror ikke, vi bliver spillet ud af brættet, men det er et hold, der har en evne til at slå til, hvis du laver en fejl, vurderer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce