Annonce
forside

Kolding IF sejrer endnu engang

Kolding IF spillede denne weekend hjemme imod Lystrup Futsal. Sidste gang de to hold mødte hinanden var Kolding tæt på at komme i problemer med dem grundet deres målfarlige spillere. Kolding var dog ubesejret i syv kampe, og spillede sidste weekend lige op med førstepladsen Sønderborg Inter, så selvtilliden var i top.

Kolding startede kampen dårligt ud med at komme bagud i 7. minut. Robin Kragelund ændrede hurtigt på det med to scoringer i 10. og 13. minut. Abud kom også på måltavlen i 20. minut. I 29. udlignede modstanderne dog. Men Søren Møller Jensen lukkede Lystrups mulighed for en føring med sin scoring. Kolding vandt dermed kampen 5-2, og har derfor endnu engang fået selvtillid med til næste weekends kamp, som er hjemme imod Aalborg Futsal.

Kolding IF - Lystrup Futsal 5-2 (3-1)

Futsal, Liga, herrer

Målscorer, begge hold: Jeppe Laursen (7.), Robin Kragelund (10., 13. og 36.), Abdullahi Mohammed (20.), Daniel Stoltze (29.) og Søren Møller Jensen (32.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce