Annonce
forside

Kolding IF sikkert videre i Sydbank Pokalturneringen

Silkeborg KFUM - Kolding IF. Foto: Søren Gylling

Torsdag aften spillede Kolding IF på udebane imod Silkeborg IF, som spiller i Danmarksserien. Her spillede de om hvem af de to hold, der skulle gå videre i Sydbank Pokalen. Kolding vandt kampen 0-3, på trods af at de fleste fra deres stærkeste opstilling sad på bænken. Kolding kan dermed se frem til at skulle spille med i tredje runde af Pokalturneringen. Inden kampens start fremhævede cheftræner Anders Jensen også at der ville være ændringer fra weekendens opgør i truppen imod Aarhus.

Kolding var klare favoritter til kampen, eftersom Kolding ligger på en andenplads i 2 division, imens Silkeborg ligger sidst i Danmarksserien.

Allerede fra kampstart var Koldings reserver klar til kamp, og klar til at vise sit værd i en startopstilling. Første mål kom efter 34 minutter, her var det Kasper Jensen, som fint lagde bolden videre til Jonas Andersen, som her bragte Kolding på 0-1. Kolding gik til pause med en 1-måls føring.

Anden halvleg startede ligeså godt ud for Kolding, der forekom chancer i begge ender, men Kolding viste sig og i 72. minut kom kampens andet mål, her var det Jeppe Schultz, som kom på måltavlen. Få minutter senere kom Koldings Henrik Brodersen på måltavlen, da han i 76. minut fik bolden i nettet. Flere mål kom der ikke i kampen, og den endte dermed 0-3 til Kolding.

Silkeborg KFUM-Kolding IF 0-3 (0-1)

Fodbold, Sydbank Pokalen, herrer

Mål for Kolding: Jonas Søgård Andersen (34.), Jeppe Schultz (72.) og Henrik Brodersen (76.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce