Annonce
Sport

Kolding IF skal undgå gentagelse af hjemmekamp

Det gik galt for Kolding IF, da holdet havde besøg af Silkeborg IF i efteråret. Arkivfoto: Søren Gylling
Oddsene ser ikke gode ud, men Kolding IF skal forsøge at skabe en overraskelse og undgå en gentagelse af efterårets nedtur mod Silkeborg IF.
Annonce

Fodbold: Kolding IF har en elendig erfaring med at møde Silkeborg IF.

Ganske enkelt elendig.

30. september var Kent Nielsens tropper på besøg i Kolding, og den kamp blev aldrig spændende.

Aldrig det fjerneste.

Gæsterne kom foran efter ni minutter ved Mads Kaalund, og da der var spillet 19 minutter, havde Emil Holten øget føringen.

Alt, hvad Kolding IF fik talt om i omklædningsrummet i pausen, blev spoleret efter to minutter af anden halvleg, og ganske symptomatisk for kampen var det et selvmål fra Mathias Høgsholt, der endegyldigt hev den sidste rest af spænding ud af det opgør. Svenn Crone scorede kampens sidste mål til 0-4 et kvarter før tid.

Silkeborg spillede som et superligahold, og det har holdet også stadig chancen for at blive efter sommerferien. Holdet er fem point efter EfB på andenpladsen i 1. division og syv point efter topholdet Viborg. Det er de tre hold, der kommer til at kæmpe om to superligabilletter.

På den sidste dag i september spillede Kolding IF som et hold, der kommer til at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning. Sådan er det stadig.

Kolding IF ligger næstsidst med henholdsvis to og seks point op til Vendsyssel og Hvidovre. Skive er seks point under med blot syv point. Det bliver med al sandsynlighed disse fire hold, der skal dyste om at undgå rækkens sidste to pladser, der resulterer i nedrykning.

Hvis Kolding IF skal have en chance for at skabe en stor overraskelse i Silkeborg, skal holdet sørge for at holde kampen åben længe. I hvert fald mere end de 19 minutter, der reelt var spænding i hjemmekampen.

Kolding IF må undvære midtbanestyrmand Sebastian Sommer, der har karantæne.

Kampen spilles på Silkeborg Stadion klokken 19.00 uden tilskuere, men opgøret bliver vist på TV3 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce