Annonce
forside

Kolding IF slog førstepladsen

Fodbold, oprykningsspillet i 2 division, herrer: Thisted - Kolding IF 0-2 (0-1)

Kolding IF var lørdag på besøg i Nordjylland, hvor de imod alle odds formåede at slå Thisted, som ligger suverænt på en førsteplads.

Inden kampen var sejrsstærke Thisted ubesejret i otte måneder, men dette satte Koldingholdet over styr.

I første halvleg kom Kolding foran efter 37 minutter, hvor målstærke Søren Skals Andreasen scorede kampens første mål. I anden halvleg scorede Rune Nautrup Koldings andet mål. Kolding vandt altså over førstepladsen med to mål.

Næste kamp er ude imod Brabrand, som ligger på en andenplads i puljen. Denne kamp er altafgørende for Kolding, for hvis de taber kampen betyder det at chancerne for oprykning ikke længere eksisterer. Vinder Kolding derimod kampen, er der stadig en chance for oprykning til 1. division for Koldings vedkommende, og det vil blive sidste spillerunde, som afgører hvem der rykker op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce