Annonce
Kolding

Kolding IF slog Randers i pokalturneringen: Nu håber sportschef på Brøndby

Rune Nautrups bønner blev hørt. Kolding IF slog superligaholdet Randers ud af pokalturneringen tirsdag aften. Nu beder sportschef Ulrik Pedersen til, at der igen kommer superligamodstand på Kolding Stadion. Gerne fra Brøndby eller FCK. Arkivfoto: Jacob Schultz

Kolding IF leverede tirsdag aften en pokalsensation mod superligamandskabet Randers, og det har givet blod på tanden. Sportschef Ulrik Pedersen håber på, at næste runde byder på et visit fra Brøndby eller FCK.

Kolding: Egentlig var Kolding IF's sportschef Ulrik Pedersen ved at gøre sig klar til at give holdets spillere et ordentligt skulderklap som tak for en god indsats. Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid og en mand i undertal, var der ikke noget, der tydede på, at Kolding IF skulle slå superligamandskabet Randers ud af pokalturneringen.

Men så kom chokket. Tre minutter før tid udlignede Henrik Brodersen, og i overtiden blev sensationen fuldendt. Kolding IF's topscorer Rune Nautrup sparkede bolden i kassen, og så kunne jublen på Kolding Stadion ellers bryde ud.

- Det er selvfølgelig rigtig stort for os, men uden at jeg skal lyde alt for glad for mig selv, så kommer det ikke som en kæmpeoverraskelse. Det sker hvert eneste år, at et hold fra en lavere række slår et superligahold ud, og jeg havde en fornemmelse af, at vi kunne matche Randers på dagen, siger Ulrik Pedersen.

- Over en turnering på 30 kampe slutter vi nok ikke over Randers, men en enkeltstående kamp, hvor de kommer med et par reserver, vil vi altid have en chance, siger sportschefen.

Annonce

Kampen

Resultat: Kolding IF 2-1 Randers FC (0-1)

Mål: Emil Jacobsen (5 minutter), Henrik Brodersen (87 minutter), Rune Nautrup (forlænget spilletid)

Rødt kort: Deniz Fazlagic (29 minutter)

Håber på Brøndby

Sejren har givet sportschefen blod på tanden. Han vil have mere superligamodstand. Og det må gerne være et hold, der kan trække endnu flere tilskuere på stadion end de knap 1100, der havde fundet vej til Marcus Alle tirsdag aften.

- Selvom Randers spiller i superligaen, er det ikke det hold, der trækker flest tilskuere på stadion eller selv har mange udebanefans med. En ønskemodstander på den kommercielle front ville være Brøndby eller FCK. Vejle og SønderjyskE ville nok også kunne få folk på stadion, siger Ulrik Pedersen.

- Brøndby ville være en klassemodtander, men også en "kassemodstander". Det ville være helt ekstraordinært. Det kunne være enormt spændende at se møde dem i deres forfatning i øjeblikket, siger sportschefen med henvisning til, at holdet fra den sjællandske vestegn har tabt sine seneste to kampe mod henholdsvis AGF og SønderjyskE.

Sejren over Randers giver ikke kun et boost blandt spillerne. Resultatet kan også bruges i arbejdet uden for banen.

- Det er helt sikkert noget, vi kan bruge. Vi mærker i øjeblikket en stigende interesse fra erhvervslivet, og vi leverer et godt produkt både på og uden for banen. Vi har en god og veldrevet klub, hvor der er styr på tingene og økonomien. Det er noget, folk sætter pris på og bakker op om, siger Ulrik Pedersen.

Lodtrækningen til fjerde runde i pokalturneringen finder sted på næste fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce