Annonce
KIF Fodbold

Kolding IF-sportschef freder træneren: Vi vil være en del af bundkampen resten af sæsonen

Kolding IF-spillerne var mest statister i nederlaget på 0-4 mod Silkeborg IF. Foto: Søren Gylling
Kolding IF-sportschef Niki Zimling mener, klubbens opgave er at rejse spillerne efter fem nederlag i træk. Zimling afviser, at cheftræner Morten Mølkjærs job er til diskussion.
Annonce

Fem kampe og nul point er den barske virkelighed for Kolding IF, der i sidste sæson imponerede efter oprykningen til 1. division. Nu oplever holdet for første gang modgang for alvor, men sportschef Niki Zimling er ikke overrasket over, at rækken er vanskeligere i denne sæson.

- Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive rigtig, rigtig svært. Vi har været med i de fleste kampe på nær i dag, og vi har stadig en stor tro på tingene. Det ændrer sig ikke på grund af i dag. Vi har ikke haft den tur i den, vi havde sidste år, siger Niki Zimling efter 0-4 hjemme mod Silkeborg.

Hvad kan I gribe i nu?

- Modgang former spillere. Nu har alle vores spillere en gylden mulighed for at vise, hvad de er lavet af. Det håber jeg, de tager til sig og går ud og beviser. Det bliver kunsten nu.

Hvor længe kan det gå, inden i skal tage et drastisk skridt og måske se på træneren?

- Vores målsætning er overlevelse, og vi vidste fra vi gik i gang, at vi ville være en del af bundkampen. Det er vi stadig, og det vil vi være resten af sæsonen. Det er fakta. Med det in mente tror vi på, vi har samlet et hold, der kan klare sig i den kamp. Så lige nu er der ikke noget, der er ændret, hvad det angår.

Heller ikke med træneren?

- Nej.

Det er vel forstyrrende for jeres langsigtede strategi, at I ikke har nogen point?

- Det havde selvfølgelig været meget nemmere at stå og snakke om det ene og det andet, hvis vi havde haft seks point, men faktum er, at det har vi ikke. Vi har nul point, og der er kun en til at løfte os, og det er os selv. Der er ikke noget, der kommer udefra og hjælper os. Vi skal have fokus på at rette de her drenge. Få hovedet op og brystet frem, og så skal vi ud og vise, at vi er et fodboldhold, der kan kæmpe og krige og være med til at spille om point, siger Kolding-sportschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Konservative: Så ansæt da en god gammeldags pedel på kasernerne

Annonce