Annonce
forside

Kolding IF tæskede Odder

Odder - Kolding IF. Foto Lene Esthave

Kolding IF tæskede Odder på udebane lørdag eftermiddag. Kolding kom med en masse selvtillid til kampen, efter at have slået superligaholdet Randers FC ud af pokalen tirsdag aften. Kolding ville overtage førstepladsen i puljen, hvis Jammerbugt stod uafgjort eller tabte, de vandt dog, og Kolding må indtil nu nøjes med en andenplads.

Kolding kom suverænt fra start i lørdagens kamp, efter højt pres og høj intensitet fra start fik de ved hjælp af en modstander scoret første mål efter blot tre minutter. Den gode start fortsatte, blot to minutter senere kom Kristian Kirkegaard på måltavlen og bragte Kolding på 0-2. Efterfølgende var der en masse chancer, det blev dog først i 23. minut at det tredje mål kom, det var her Rune Nautrup der bragte Kolding på 0-3. 0-3 blev også pausestillingen.

Anden halvleg pressede Kolding på fra start, allerede efter 10. minut af halvlegen kom Henrik Brodersen på måltavlen, og bragte Kolding på 0-4. Herefter faldt tempoet fra Koldings side, og intensiteten var ikke ligeså høj. Kolding vandt altså 0-4, og kan se frem imod næste kamp.

Kolding IF spiller næste kamp fredag d.5/10 kl. 19.30 på hjemmebane, de møder her Jammerbugt, som ligger på førstepladsen i puljen. Kolding er kun to point efter Jammerbugt, og derfor bliver det et direkte opgør om førstepladsen.

Odder-Kolding IF 0-4 (0-3)

Fodbold, 2 division, herrer

Mål for Kolding: Selvmål (3.), Kristian Kirkegaard (5.), Rune Nautrup (23.) og Henrik Brodersen (55.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Venstre genvalgte formanden

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce