Annonce
forside

Kolding IF tabte igen på udebane

Kolding IF mødte torsdag eftermiddag topholdet næstved på udebane. Næstved kom til kampen med et par sejre i bagagen, hvor Kolding kom med et nederlag fra weekendens kamp imod Hvidovre. Næstved var klare favoritter til kampen, men Kolding kom for at skulle have point med sig.

Fra kampstart var der høj intensitet fra begge lejre, og der var lagt op til en god kamp. Efter 13 minutter spillet kom første mål, dette var dog ikke til Koldings fordel, det var nemlig modstanderne der scorede til 1-0. Det lykkedes dog Kolding at holde Næstved i skak indtil slutningen af anden halvleg, hvor de fik en god chance, der ledte til en scoring og dermed deres andet mål i kampen. Kolding tabte altså kampen 2-0, og får derfor ikke de ellers vigtige point med sig.

Næste kamp for Kolding IF spilles mandag d.2/4 klokken 13:00, denne gang er Kolding på hjemmebane,

Næstved - Kolding IF 2-0 (1-0)

Fodbold, oprykningsspil i 2 division, herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce