Annonce
Sport

Kolding IF-træner: Forsætter vi sådan, venter succesoplevelserne forude

Kristoffer Wichmann var tilbage på sin gamle hjemmebane, da Kolding IF lørdag besøgte Hvidovre. Foto: Kolding IF
Kristoffer Wichmann var tilfreds med sit holds indsats, selvom det blev til et 0-2-nederlag i hans debut som Kolding IF-træner. Ifølge ham er succesoplevelserne lige på trapperne, hvis holdet holder fast i niveauet fra lørdagens kamp.

JV I HVIDOVRE: Det blev heller ikke i forårets fjerde kamp, at Kolding IF fik point på kontoen, da holdet lørdag tabte 0-2 i Hvidovre. Det til trods var cheftræner Kristoffer Wichmann tilfreds med holdets indsats.

- Forsætter vi sådan her, venter der mange succesoplevelser forude, for jeg kunne se, at der var ild i øjnene på spillerne. Det var et lidt ærgerligt mål, de fik, og når man oplever modgang, skal man hive sig selv op. Det synes jeg, drengene gør, og vi havde også chancer til at udligne til sidst, sagde Kristoffer Wichmann efter sin første kamp i spidsen for holdet.

Den dårlige bane på Hvidovre Stadion gjorde det svært at spille fodbold langs jorden. Derfor blev det ofte lange bolde, der blev sparket frem mod skiftende Kolding-angribere.

- Det var ikke flot, og det er ikke det spil, som Kolding IF kommer til at praktisere over tid. Vi var nød til at spille efter forholdene, for at sandsynliggøre en sejr. Der manglede bare lige det sidste, siger Kolding-træneren.

Annonce

Første start til Høgsholt

I Wichmanns første startopstilling som Kolding IF-træner, var der blevet plads til forsvarsklippen Mathias Høgsholt, der startede inde for første gang i foråret. Det vakte naturligvis glæde hos midtstopperen på trods af nederlaget.

- Det var skønt. Det er altid svært at komme ind fra bænken og være med til at præge tingene, så det var dejligt at være med fra start. At vi så ikke vinder, det vi må vi jo tage til efterretning, sagde Høgsholt efter kampen.

I den første uge med Wichmann ved roret, har Høgsholt oplevet en træner, som i høj grad har fokus på at få selvtilliden tilbage i truppen.

- Han er en fyr, der virkelig sætter trumf på for at få banket selvtilliden på holdet op igen. Både for de offensive spillere og os ned bagi. Og også at vi skal gøre tingene som et hold, lød det fra Høgsholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce