Annonce
KIF Fodbold

Kolding IF-træner: Vi skal holde fast i god anden halvleg

Kristoffer Wichmann måtte skifte to spillere ud med skader i første halvleg af kampen mod Vendsyssel. Arkivfoto: Søren Gylling
Cheftræner Kristoffer Wichmann så fine perspektiver i Kolding IF's anden halvleg mod Vendsyssel, efter der ellers ikke var meget, der lykkedes inden pausen. Skader kan dog give holdet problemer.

Fodbold: Med tre point mod Vendsyssel fredag aften kunne Kolding IF have taget et stort skridt mod overlevelse. Det blev dog kun til et enkelt point og i bedste fald små hop på stedet, men det får ikke cheftræner Kristoffer Wichmann til at ryste i bukserne over holdets situation i bunden af rækken.

- Alle vil gerne kigge på den nedrykningsstreg, men vi kiger på den næste kamp, som kommer lige om lidt. Så vil der være nye perspektiver, hvis vi kan gribe det momentum, vi viste i anden halvleg og kører videre på det. Det er passionen for at spille fodbold, der driver os, og det er den, vi skal have frem, lød det fra Kristoffer Wichmann efter fredagens 1-1-kamp.

I første halvleg måtte Kolding IF-træneren skifte to spillere ud med skader. Først gik Simon Trier ud med en hovedskade efter et grimt sammenstød, og senere fik Mads Zederkof et stræk i knæet, der sendte ham ud af kampen. Det er dog uvist, hvor slemt det står til med de to uheldige Kolding-spillere,

Annonce

Med Denis Fazlagic og Matthias Verreth i karantæne til næste uges kamp mod Fremad Amager, kan holdet risikere at være presset på ressourcer, hvis også Trier og Zederkof må stå over.

To forskellige halvlege

I fredagens kamp havde Kolding IF meget svært ved at få spillet til at flyde, og specielt før pausen så det i perioder ganske forfærdeligt ud. Kristoffer Wichmann var dog tilfreds med den trodsreaktion, spillerne viste efter pausen

- I første halvleg kan jeg se at drengene gør alt, hvad de kan, men der var en masse ting der ikke fungerede og ikke hang sammen. Jeg er glad for den reaktion, vi viser i anden halvleg, men det er ikke nok til, at vi kan stå og sige at vi skulle have haft tre point, siger Kolding IF-træneren.

Med det ene point har Kolding IF to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, inden konkurrenterne fra Skive på søndag gæster Fremad Amager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce