Annonce
KIF Fodbold

Kolding IF-træner: Vi var klart bedst i den sidste time

Trods nederlaget mod FC Fredericia er der stadig mange ting, der peger i den rigtige retning for Kolding IF. Foto: Søren Gylling
Kolding IF-træner Morten Mølkjær noterede sig, at hans hold kom til rigeligt med chancer til at få et eller tre point mod FC Fredericia, der vandt 2-1 i Kolding.
Annonce

JV I KOLDING: Selv om Kolding IF med 1-2 hjemme mod FC Fredericia indkasserede sit første nederlag i 1. division siden 30. september, havde cheftræner Morten Mølkjær ingen grund til at være utilfreds med kampen set over 90 minutter.

- Vi holder Fredericia på to afslutninger i en hel kamp. Vi forærer dem jo det første mål, og så har han (Justin Shaibu, red.) det hovedstød, han header forbi. I anden halvleg har de tilnærmelsesvis ingen ting. Jeg synes, vi er klart det bedste hold, som det skrider frem i den sidste time, sagde Morten Mølkjær efter kampen.

Det var svært at modargumentere, for Kolding havde muligheder til meget mere end en enkelt scoring.

- Det er sådan nogle chancer, vi skal sparke ind, hvis vi skal slå Fredericia, der er et tophold i 1. division, sagde han om mulighederne til indskifterne Mikkel Jakobsen, Mikkel Dongsted og Jakob Kiilerich, der endda ramte trekantssammenføjningen med et flot skud.

Efarne Rune Nautrup kom ind efter 73 minutter og scorede efter to minutter, da han stod på det rigtige sted.

- De kom ind med nogen energi og gåpåmod, og det var rigtig dejligt at se. Rune fik vist sin rutine og rammer den lige dér, hvor den skal falde ned og løber den i mål. Jeppe (Hansen, red.) kommer ind og får bragt noget energi, og Mikkel og Mikkel er også tæt på begge to. Og Kiilerich. Ja, det er jo alle indskiftningerne, der kommer ind og er tæt på, sagde Kolding-træneren.

Kolding nåede ikke at få udlignet. Fredericia kom foran 2-0 efter 22 minutter, og allerede efter 80 sekunder lå bolden i målet bag Sebastian John, der totalt fejlvurderede en lang fremlægning.

- Det er det, der sker, når man ikke har spillet en kamp i 10 måneder og bliver kastet for løverne. Så kommer der nogle fejl, men det bliver afgørende i dag, og det er synd for Sebastian, som langt hen ad vejen står en rigtig fin kamp, mente Mølkjær.

Kolding IF spiller hjemme igen næste fredag, hvor der er bundkamp mod Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce