Annonce
forside

Kolding IF videre fra grundspillet

Kampen om den sidste plads i semifinalerne blev søndag eftermiddag afgjort. Pladsen var enten Hjørrings eller Koldings. Hjørring vandt deres sidste kamp lørdag eftermiddag, så Kolding skulle vinde deres for at sikre sig en plads i det videre forløb.

Kolding mødte Søhus Stige på udebane, der var pres på Koldings skuldre og lagt op til en spændende kamp.

Ved kampens start skete der ikke det store, det var først i midten af første halvleg at det lykkedes for Kolding at score kampens første mål. Kolding fik yderligere to mål i første halvleg. Ved anden halvlegs start fik Kolding en hurtig scoring af David Zongwe, tre minutter senere scorede Kolding igen, og det lignede en sikker sejr. I det sidste minut af kampen fik modstanderne dog to reduceringer. Kolding vandt dog kampen 2-5.

Kolding spiller næste lørdag en vind eller forsvind kamp imod øst puljens førsteplads Gentofte. Kampstart er kl. 13:00.

Søhus Stige - Kolding IF 2-5 (0-3)

Futsal, liga, herrer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce