Annonce
forside

Kolding IF videre i pokalturneringen

Kolding IF spillede onsdag aften første kamp i pokalturneringen, her mødte de Danmarksserieholdet B1913 på udebane.

Fra kampstart var der høj intensitet over hele banen, og en sejr var vigtig for at gå videre i årets pokalspil. Chancer var der nok af på begge halvdele af banen, men ingen af de to hold kunne formå at få banket bolden i nettet i første del af kampen. Derfor måtte de gå til pause med 0-0.

Anden halvleg startede bedre for Kolding, og de stod for det meste af spillet. I 66. minut lykkedes det Kristian Kirkegaard at finde frem til målet, og han bragte dermed Kolding på en 1-måls føring. Chancerne fortsatte, men ingen ledte til flere mål. Gule kort blev der også uddelegeret, hele fire styks, hvilket også viser det var en aggressiv kamp. Kolding vinder dermed 0-1, og er videre i landspokalturneringen.

B1913 - Kolding IF 0-1 (0-0)

Fodbold, landspokalturneringen, herrer

Mål for Kolding: Kristian Kirkegaard (66.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce