Annonce
Kolding

Kolding: Juleløbet Skamling løbes søndag 8. december

Mellem 500 og 600 deltagere løber normalt med ved Juleløbet Skamling, der i år løbes 8. december. PR Foto

Kolding: Den ottende udgave af Juleløbet Skamling løbes søndag 8. december.

Løbet er i dag et familieløb med distancer for hele familien på 6,5 og 10,5 kilometer og en halv maraton.

Alle distancer afvikles med udgangspunkt i Design & Idrætsefterskolen Skamling og ruter omkring den historiske Skamlingsbanke.

Hallen på skolen vil være pyntet til løbefest med lokale udstillere.

For tre år siden startede ultraruten med et koncept, der ligger meget tæt på det sagnomspundne Barkleys Marathon, der betegnes som verdens hårdeste ultraløb.

Deltagerne kender ikke distance, starttidspunkt og sted, de skal kunne finde vej ud fra kort og skal være i stand til at træffe hurtige beslutninger.

Løbet arrangeres af foreningen Juleløbet Skamling på frivillig basis med hjælp fra efterskolen og lokale ildsjæle.

Annonce
Hallen på Design & Idrætsefterskolen Skamling er pyntet og gjort klar til løbefest 8. december. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];