Annonce
Kultur

Kolding Kammerkor gæster Vorbasse Kirke

Kolding Kammerkor kommer til Vorbasse 2. søndag i advent. Arkivfoto: Christine Aagaard-Kragh

Vorbasse: Kolding Kammerkor giver adventskoncert i Vorbasse Kirke søndag den 8. december.

Koret holder koncerter af næsten enhver art, men tyngden ligger på kirkekoncerter og verdslige koncerter i forskellige fora.

Det er et ambitiøst amatørkor, hvis mål er at markere sig som et kor på et højt musikalsk niveau. Koret laver koncerter, der er en fryd for øret og giver den enkelte tilhører fine øjeblikke af intens oplevelse, som går lige i hjertet, så der er noget at glæde sig til.

Der er gratis entré til koncerten, som starter klokken 19, og alle er velkomne. /BEK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];